Florin Prunea trage o concluzie după plecarea lui Ovidiu Burcă de la Dinamo

Dinamo Florin Prunea Ovidiu Burca Superliga Superliga Florin Prunea / Foto: Sport Pictures
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 29 Noiembrie 2023, 17:52
Data actualizarii: Miercuri 29 Noiembrie 2023, 17:52

Ovidiu Burcă nu a rezistat decât 17 etape în primul eșalon al României.

Dinamo București, cu Ovidiu Burcă pe banca tehnică, a înregistrat doar două victorii în sezonul regulat al Superligii României și se situează în subsolul clasamentului pe locul 15, cu doar 10 puncte înregistrate până în clipa actuală.

Florin Prunea trage o concluzie după plecarea lui Ovidiu Burcă de la Dinamo

Florin Prunea, fost internațional român, dar și jucător la clubul din Ștefan cel Mare, a vorbit despre despărțirea dinamoviștilor de Ovidiu Burcă și a subliniat că orice schimbare a antrenorului e dureroasă.

De asemenea, Florin Prunea a precizat că promovarea "câinilor roșii" în Superliga României, la finele sezonului trecut, a fost un miracol și a specificat că la Dinamo sunt condiții bune și salarii mari.

"Schimbarea antrenorului, pentru mine, e mereu ceva dureros. Nu este un motiv de sărbătoare. Eu cred că i-a protejat cât a putut de mult (n.r. Burcă pe jucători). Au trecut prin clipe frumoase împreună. Promovarea a fost un miracol. Au fost clipe grele (n.r. în acest sezon). 

La Dinamo sunt condiții de primele patru echipe din România. Și ca salarii", a spus Florin Prunea, potrivit DigiSport.

Pentru Dinamo București urmează meciul cu Sepsi OSK de luni, 4 decembrie, de la ora 20:00, în deplasare, la Sfântu Gheorghe, în a 18-a etapă din primul eșalon al României.

Cu ce antrenor negociază Dinamo

Conform iamsport.ro, Florin Bratu s-a întâlnit cu conducerea lui Dinamo București pentru a discuta cu privire la postul de antrenor rămas vacant la clubul din Ștefan cel Mare, în urma plecării lui Ovidiu Burcă.

Florin Bratu a antrenat ultima dată la Karmiotissa, în Cipru, unde a bifat 16 apariții pe banca tehnică și a înregistrat o medie de 1.19 puncte pe meci, conform statisticilor oferite de site-ul de specialitate Transfermarkt.

Pe Dinamo, Florin Bratu a mai manageriat-o în perioada februarie 2018 - septembrie 2018. De asemenea, tehnicianul a ocupat funcția de antrenor și la echipa U19 a "câinilor", dar și la formația secundă.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!