Florin Prunea s-a dezlănțuit după ce Dinamo și-a pus antrenor: "Lipsă de respect"

Dinamo Florin Prunea Superliga Superliga Florin Prunea
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 01 Decembrie 2023, 23:29
Data actualizarii: Vineri 01 Decembrie 2023, 23:28

Zeljko Kopic a fost instalat pe banca tehnică a "câinilor roșii".

În decursul acestei săptămâni, Ovidiu Burcă a făcut un pas în spate și a demisionat de la Dinamo București, după un an și jumătate în care a dirijat clubul din Ștefan cel Mare atât în primul eșalon al României, cât și în cel de-al doilea.

Florin Prunea s-a dezlănțuit după ce Dinamo și-a pus antrenor: "Lipsă de respect"

Florin Prunea, fost internațional român, a vorbit despre situația de la Dinamo și a subliniat că Ionuț Badea și Florin Bratu, doi antrenori care au fost pe lista "câinilor" pentru banca tehnică, merită mai mult respect. Prunea nu a înțeles motivul pentru care a existat acest "casting" la Dinamo București, așa cum l-a numit Ilie Dumitrescu ironizând situația din Ștefan cel Mare.

"Este o lipsă de respect, sunt doi foști jucători ai lui Dinamo, merită mai mult respect. Nu faci așa ceva! Noi acum ne mai întrebăm de situația antrenorului român, degeaba ne întrebăm. Cei care au personalitate stau acasă, nu intră în circul ăsta. Așa ceva", a spus Florin Prunea, potrivit DigiSport.

Ilie Dumitrescu ironizează situația de la Dinamo: "Așa a părut chestia asta"

Ilie Dumitrescu, fost internațional român, a ironizat situația de la Dinamo și a subliniat că echipa din Ștefan cel Mare a părut ca la maraton pentru a-și găsi o persoană pe banca tehnică.

"Bine că s-a rezolvat și problema asta. A fost un maraton, așa. Zici că au fost trei, patru, cinci antrenori care au stat față în față cu HR-ul, cu cei de la resurse umane, au fost la interviuri. Au dat testul. 

La concurs față în față. Așa a părut chestia asta. Îl iei pe ăla, îl pe ăla, îi mai chemi și pe ăștia de aici. Florin Bratu nu i-a convins pe băieții ăștia. A picat la interviu și l-au luat pe băiatul ăsta din Croația", a spus Ilie Dumitrescu, potrivit DigiSport.

După 17 runde disputate în sezonul regulat al Superligii României, Dinamo București se află în "zona fierbinte" a clasamentului cu 10 puncte obținute. În consecință, clubul din Ștefan cel Mare a înregistrat doar două victorii, patru rezultate de egalitate și 11 înfrângeri până acum.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!