Telenovela de la Piatra-Neamt: Pinalty s-a razgandit, Florin Marin revine la echipa!

Autor: Sport.ro
Joi 24 Septembrie 2009, 11:23
Telenovela de la Piatra-Neamt: Pinalty s-a razgandit, Florin Marin revine la echipa!

Dupa ce in urma cu zece zile a fost demis de la echipa, Gheorghe Stefan a luat decizia de a apela din nou la serviciile antrenorului Florin Marin, in urma infrangerii din Cupa. 

Tehnicianul Florin Marin va reveni in functia de antrenor principal al formatiei Ceahlaul Piatra Neamt, dupa zece zile de la incheierea contractului dintre el si gruparea pietreana, intoarcerea lui venind dupa esecul din Cupa Romaniei, in compania celor de la Gaz Metan CFR Craiova.

Presedintele de onoare al gruparii Ceahlaul Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, a luat decizia de a apela din nou la serviciile lui Florin Marin, miercuri seara, dupa ce, sub conducerea lui Mihai Ionescu, echipa pietreana a fost eliminata din 16-imile Cupei Romaniei-Timisoreana de divizionara secunda Gaz Metan CFR Craiova cu scorul de 2-3 (1-0, 1-1) la lovituri de departajare, informatie confirmata de ofiterul de presa al clubului, Gelu Cracana.

Florin Marin si-a reziliat contractul cu Ceahlaul Piatra Neamt dupa partida cu FC Brasov, pierduta cu scorul de 1-0, in care tehnicianul nu a dorit sa scoata echipa de pe teren la cerinta lui Gheorghe Stefan.

 

Anunț oficial de la ministrul Sănătății. Când vom reveni la viața de dinaintea pandemiei
BRAT