Florin Bratu Florin Manea Superliga

Florin Bratu, atacat înainte de primul meci ca selecționer al U21: ”E o rușine ce face. Îmi pare rău că e finul meu”

Chiar înainte de debutul ca selecționer al naționalei U21, Florin Bratu a fost ”luat în vizor” de impresarul Florin Manea, care îl reprezintă pe Radu Drăgușin.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 07 Septembrie 2021, 21:30
Data actualizarii: Marti 07 Septembrie 2021, 21:33

Manea a fost nemulțumit de decizia lui Bratu de a-l lăsa pe Drăgușin pe bancă pentru amicalul cu Georgia de la Voluntari, având în vedere că fundașul este cel mai ”sonor” nume din lotul de la U21. Acesta aparține de Juventus, și a fost împrumutat până la finele acestui sezon în Serie A, la Sampdoria.

Florin Manea, atac la Florin Bratu înainte de primul meci ca selecționer al U21

 

Vladimir Screciu (căpitan) și Bogdan Racovițan au fost aleși în locul lui Drăgușin.

„Am avut discuții cu Florin Bratu înainte de această convocare. Spunea că jucătorii trebuie să joace la echipele lor. Este o rușine ce face Florin Bratu! Îmi pare rău că e finul meu! Judecă un copil care se bate cu Bonucci și Chiellini. Bratu împinge la mediocritate.

Ar trebui să îl aduc să joace la Clinceni (n.r. pe Drăgușin). Păi, dacă ne luăm după rezultate, el (n.r. Bratu) ar trebui să se suspende primul.

El e un copil modest. Plângea când a auzit că nu joacă. Era nervos! Ne batem joc de munca unui copil, ne batem joc de el, nu știm să îl creștem. Eu dacă aș fi în locul lui, mi-aș depune cerere să iau cetățenie italiană.

Nu voi mai avea nicio discuție cu el. Pentru lucrurile pe care le-a făcut… nu mai am ce discuta. Treaba lui, îi doresc baftă, nu sunt un răutăcios, dar a trebuit să punctez aceste lucruri. Mi-a stricat un pic vacanța Bratu, dar îmi revin”, a spus Florin Manea, pentru ProSport.

Echipa de start aliniată de Florin Bratu pentru amicalul cu Georgia: 12.M. Popa – 20. Țîrlea, 6. Screciu (cpt), 4. Racovițan, 3. Țicu – 8. Dr. Albu, 14. Dican – 13. Sefer, 18. Miculescu, 15. Petrila – 19. I. Stoica.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!