Flavius Stoican Dinamo Dinamo - FCSB Superliga Flavius Stoican

Flavius Stoican și-a luat notițe înainte de Dinamo - FCSB: ”Dacă ne pun să jucăm în lift, noi jucăm în lift!”

Flavius Stoican a prefațat meciul dintre Dinamo și FCSB, care se va disputa duminică, de la ora 20:00, pe stadionul din ”Ștefan cel Mare”.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 29 Ianuarie 2022, 12:53
Data actualizarii: Sambata 29 Ianuarie 2022, 12:58

Antrenorul lui Dinamo a vorbit despre amicalul cu Popești-Leordeni și despre starea gazonului de pe stadionul Dinamo. Stoican este încrezător că suprafața de joc se va prezenta în condiții bune la ora meciului.

„Ne așteaptă un meci interesant, așteptat de mulți oameni de fotbal, sper să facem un joc bun, să ne ridicăm la nivelul jocului așteptat de toți suporterii. Nu ne va fi ușor, dar cu atât mai mare va fi bucuria dacă vom reuși. 

  • Flavius Stoican

Flavius Stoican: ”Dacă ne pun să jucăm în lift, noi jucăm în lift!”

Aș vrea să răspund la ceea ce s-a întâmplat în această săptămână, noi din punct de vedere al declarațiilor am fost foarte reținuți. Va fi casa închisă la bilete, suporterii dinamoviști o să fie în număr foarte mare.

De acum încolo, în fiecare săptămână, când nu există o intermediară, am hotărât să am un meci amical, indiferent de numele adversarului. Vreau să le dau șansa și jucătorilor mai talentați din academie, din grupa lui Gică Mihali.

În ceea ce privește starea gazonului, o să se prezinte mâine în condiții bune. Am jucat fotbal și pe terenuri mult mai rele. Cei care organizează meciuri de fotbal, dacă ne pun să jucăm în lift, noaptea, la două, noi jucăm în lift! 

Preocuparea mea este ca în 24 de zile să încercăm să ne ridicăm la nivelul celor de la FCSB. Vom vedea dacă mâine vom putea să ne ridicăm la nivelul celor de la FCSB, eu cred că da”, a spus Flavius Stoican, la conferința de presă.

FCSB se va deplasa pe terenul rivalei Dinamo și vrea să profite de situația prin care trece clubul din ”Ștefan cel Mare” pentru a se apropia de liderul CFR. În acest moment, diferența dintre cele două este de zece puncte.

De partea cealaltă, Dinamo este pe penultimul loc, cu 12 puncte, la șapte puncte de următoarea clasată, FCU Craiova.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!