Flavius Stoican are zilele numărate la FC Botoșani! Valeriu Iftime i-a găsit deja înlocuitor

Flavius Stoican FC Botosani valeriu iftime Superliga Flavius Stoican
Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Sambata 13 Mai 2023, 08:33
Data actualizarii: Sambata 13 Mai 2023, 08:38

FC Botoșani, echipa pregătită de Flavius Stoican, a ieșit din cursa pentru cupele europene în urma înfrângerii suferite în fața echipei FC Voluntari, scor 0-2.

După victoria cu modovenii, ilfovenii și-au asigurat un loc în barajul pentru Conference League, profitând de faptul că Petrolul Ploiești nu are licență pentru Europa.

Cu doar o etapă rămasă de disputat până la finalul sezonului, e greu de crezut că FC Botoșani va mai putea obține o clasare onorabilă la finalul sezonului.

Stoican, pe picior de plecare de la FC Botoșani

În urma acestor rezultate negative, conducătorii moldoveni iau în calcul, potrivit Playsport, demiterea lui Flavius Stoican al finalul sezonului.

Cel mai probabil, locul lui Stoican pe banca tehnica va fi luat de Marius Croitoru, în vârstă de 42 de ani. Liber de contract după despărțirea de FC Argeș, Croitoru ar fi dispus să se întoarcă la Botoșani, unde a avut parte de rezultate notabile.

După ce s-a despărțit de FC Botoșani, la finalul sezonului trecut, Marius Croitoru le-a mai pregătit pe FCU Craiova (unde a rezistat doar 13 meciuri) și pe FC Argeș (unde a obținut o singură victorie, 1-0, cu UTA Arad).

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!