FCSB Dani Coman dragos iancu FC Hermannstadt Mihai Stoica Superliga

FCSB se implică în recuperarea lui Dragoș Iancu. Anunțul făcut de Hermannstadt

Dragoș Iancu (20 de ani), fotbalistul lui FC Hermanntadt accidentat grav în partida cu Petrolul (0-0) a fost operat la o zi după meci și se pregătește pentru faza de recuperare.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 26 Septembrie 2023, 18:44
Data actualizarii: Marti 26 Septembrie 2023, 18:43

Luni dimineață, Dragoș Iancu, diagnosticat cu fractură de peroneu, maleolă și ligamente, a fost supus unei intervenții chirurgicale care a durat peste patru ore. De recuperarea tânărului jucător de la Sibiu se va ocupă Ovidiu Kurti, kinetoterapeutul lui FCSB.

FCSB se implică în recuperarea lui Dragoș Iancu

Dani Coman, președintele sibienilorspune că FCSB, prin vocea lui Mihai Stoica, dar și alte cluburi din Liga 1, și-au manifestat imediat sprijinul după accidentarea gravă suferită de Dragoș Iancu.

"Dragoș e încă în spital. Nu știm când îi vor da drumul, mâine sau poimâine îi vor da. Da, am stabilit unde va face recuperarea. O va face la Ovidiu Kurti, de la FCSB.

M-a sunat MM Stoica și chiar... bine, și de la FCSB, și de la CFR m-au sunat să vină să facă recuperarea. Toată lumea au consolidat problema pe care o avem. E foarte pozitiv, am vorbit cu el și azi, se simte bine, o să își revină, sunt convins.

Operația a fost foarte bine făcută, a decurs normal, nu au fost alte probleme față de ce mi-a spus doctorul inițial, a fost totul ok, de asta și spun că sunt convins că se va face bine și, în ianuarie, va reveni alături de echipă", a spus Dani Coman, pentru iamsport.ro.

Valentin Țicu l-a vizitat la spital pe Dragoș Iancu

După operație, Iancu a fost vizitat la spital de Valentin Țicu, cel care i-a provocat accidentarea gravă. Jucătorul Petrolului și-a prezentat scuzele și a punctat faptul că nu a vrut niciun moment să-i facă rău adversarului său în momentul în care a făcut alunecarea.

„Suntem jucători profesioniști amândoi, ne știm din circuitul echipelor naționale și nu mi-am imaginat vreodată că voi ajunge într-o astfel de situație sau că îi voi provoca unui coleg o astfel de accidentare!

Nu am avut nicio intenție, totul s-a întâmplat rapid, în tensiunea meciului, dar mă simt vinovat și îmi asum total cele întâmplate. Voi fi alături de el și, dacă îmi va permite, îl voi ajuta să treacă peste acest eveniment și să revină cât mai repede pe teren. Încă o dată ii cer scuze lui Dragoș, familiei lui, dar și cluburilor Hermannstadt și Petrolul”, a mărturisit Valentin Țicu.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!