Nicolae Dica FCSB Iulian Cristea Superliga

FCSB primește întăriri! Jucătorul care se va alătura lotului pregătit de Nicolae Dică

Unul dintre jucătorii indisponibili de la FCSB a revenit la antrenamentele alături de echipă.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 31 Octombrie 2022, 10:03
Data actualizarii: Luni 31 Octombrie 2022, 10:13

Nicolae Dică a anunțat că Iulian Cristea, fundașul central al FCSB, s-a recuperat și că a început antrenamentele cu echipa. Tehnicianul vicecampioanei speră să-l aibă la capacitate maximă în luna decembrie.

Cristea se pregătește de revenirea pe teren

„Tavi a avut o evoluție bună joi seară. Trebuie să avem încredere în el. E un jucător de viitor. Așa e la jucătorii tineri, nu au o constanță bună în jocuri. Fac șapte meciuri bune și alte trei sau patru joacă slab. Eu cred că golul îl va descătușa.

De Târnovanu se ocupă Marius Popa. El știe ce are de lucrat cu el și datorită lui are aceste evoluții. Ne dă încredere și ăsta e un lucru bun. La primul gol nu l-aș învinovăți așa mult pe Dawa pentru că el a încercat să vină cu numărul 10. El putea să recupereze din greșelile celor de dinaintea lui. E adevărat că la golul 2 l-a pierdut pe Vertonghen.

Cristea a revenit pe teren, ușor, ușor, eu mi l-aș dori din decembrie, dar să vedem dacă se va putea. Dacă nu, din ianuarie va intra 100%”, a spus Nicolae Dică, potrivit Fanatik.

Iulian Cristea (28 de ani), accidentat grav în meciul Muntengru - România 2-0, din Liga Națiunilor, se află în proces de recuperare, după ce a fost supus intervenției chirurgicale în urma unei rupturi a ligamentului încrucișat anterior.

Modifică setările cookies