FCSB Alexandru Musi Mihai Stoica MM Stoica Valentin Gheorghe Liga 1

FCSB nu mai caută extremă! Înlocuitorul lui Vali Gheorghe este la antrenament: „E între primii!” 

Mihai Stoica a anunțat cineva va fi concurența lui Andrei Cordea (23 ani) în sezonul 2022-2023. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 05 Iulie 2022, 15:45
Data actualizarii: Marti 05 Iulie 2022, 15:45

FCSB s-a întărit în această perioadă de transferuri doar în defensivă. Gigi Becali (64 ani) i-a adus la vicecampioana României pe Rachid Bouhenna (31 ani), liber de contract după despărțirea de CFR Cluj, și Joyskim Dawa (26 ani), pentru care i-a plătit 350.000 de euro Botoșaniului. 

După ce l-a cedat pe Valentin Gheorghe (25 ani) la Umraniyespor, turcii având opțiunea de transfer definitiv în vara anului viitor, pentru 250.000 de euro, Gigi Becali (64 ani) a anunțat că este în căutarea unei extreme. Cum Dorin Rotariu (26 ani) nu i-a răspuns lui Mihai Stoica (57 ani) la telefon și a semnat cu Atromitos, managerul general al roș-albaștrilor s-a orientat către un jucător din propria curte. 

Mihai Stoica: „Musi arată foarte bine la antrenamente!” 

„Cred că avem o altă variantă în curte, pe Musi. El joacă în stânga, dar poate şi în dreapta. Musi arată foarte bine la antrenamente. E senior, chiar dacă e foarte tânăr. Juniorii trag din greu să facă excerciţiile, dar el e între primii fără niciun fel de probleme”, a declarat Mihai Stoica la Orange Sport.

Alexandru Musi (17 ani) a bifat 11 meciuri pentru FCSB sezonul trecut, în care a reușit să marcheze un gol și să ofere o pasă decisivă, ambele în Cupa României, în partida cu CS Hunedoara, 5-3. 

Modifică setările cookies