Liga 1

"FCSB nu e Steaua, nu va e clar? Nu ma tenteaza". Victor Piturca vorbeste despre revenirea pe banca unei echipe si despre ultimele oferte primite

Liber de contract dupa despartirea de Al Ittihad, Victor Piturca spune ca e linistit si relaxat. Fostul selectioner anunta: "Nu sunt disperat sa-mi gasesc echipa, poate la finalul acestui sezon".

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 16 Septembrie 2015, 20:26
Data actualizarii: Miercuri 16 Septembrie 2015, 20:34

Victor Piturca, fostul selectioner al echipei nationale, e liber de contract de mai multe luni, dupa ce s-a despartit de formatia araba Al Ittihad. Piturca a vorbit dupa o lunga perioada de timp despre experienta in Arabia Saudita, dar si despre planurile sale de viitor.

In varsta de 59 de ani, Victor Piturca spune ca nu este extrem de dornic sa-si gaseasca o echipa si ca o va face la momentul oportun. Pentru fostul selectioner, cea mai buna sansa ar putea aparea in pauza competitionala, fie la iarna, fie la vara.

Fostul selectioner a dezvaluit chiar ca a primit oferte din Liga 1, dar a spus ca le-a refuzat pe toate: "Cine sa ma mai atraga in Liga 1?".

Victor Piturca a spus ca nu a negociat cu CSU Craiova si a facut o serie de afirmatii dure la adresa Stelei, despre care a spus ca nu mai este o echipa tentanta pentru un antrenor ca el: "FCSB nu e tentanta! Iar FCSB nici nu e Steaua, nu va e clar? N-are sigla, n-are palmares".

"N-am negociat cu Craiova, nu ma duc la nicio Craiova. Nu vreau sa antrenez nicio echipa pana la finalul sezonului, mie imi place sa iau o echipa dintr-un anume punct.

Sa stiti ca am fost ofertat in aceasta perioada, am primit telefoane chiar si din Liga I. Dar raspunsul a fost acelasi.

In momentul de fata nu exista insa prea multe variante tentante. Ce echipa mai poate fi tentanta in Liga I? FCSB nu e! FCSB nici nu e Steaua, nu va e clar? N-are sigla, n-are palmares", a spus Victor Piturca la Dolce Sport.

CITESTE SI

Modifică setările cookies