Dorin Rotariu Atromitos FCSB Superliga

FCSB nu e singura! Echipele din Liga 1 pe care le-a refuzat Dorin Rotariu: ”A fost cerut insistent”

Dorin Rotariu (27 de ani) a fost împrumutat, din nou, de Ludogoreț la Atromitos, în Grecia.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 25 Septembrie 2022, 20:00
Data actualizarii: Duminica 25 Septembrie 2022, 20:02

În vară, fostul atacant dinamovist a fost dorit de mai multe echipe din Superliga, dar a spus ”pas” unei reveniri în România, preferând să rămână străinătate. 

Dorin Rotariu, dorit de CFR Cluj, Universitatea Craiova și FCSB

Rotariu a fost dorit insistent de cei de la FCSB, dar transferul nu s-a materializat. Iosif Rotariu, unchiul său și fostul mare internațional, spune că Dorin a mai fost dorit și de CFR Cluj și Universitatea Craiova.

"Dorin joacă la Atromitos, se pregătește, e foarte bine. S-a acomodat cu ritmul din străinătate, e de mulți ani afară, s-a maturizat. A fost cerut insistent de antrenorul de la Atromitos, cei de la club sunt foarte mulțumiți. Se simte foarte bine acolo. Nu cred că a fost urmărit de staff-ul echipei naționale.

El a fost căutat de primele trei echipe din România. FCSB, CFR și Craiova. A refuzat, pentru că a avut experiențe în România, știe ce este în România. În străinătate are toate condițiile necesare de pregătire. Noi încă nu suntem la nivelul echipelor din Grecia, Turcia. Ritmul antrenamentelor e mult mai bun decât în România.

Nu cred că a fost urmărit de staff-ul echipei naționale. Eu m-aș fi așteptat să fie convocat", a spus Iosif Rotariu, la Digi Sport.

Rotariu este evaluat de site-urile de specialitate la 500.000 de euro și mai are contract cu Ludogoreț până în 2024.

În 2017, Dinamo l-a vândut pe nepotul lui Iosif Rotariu în Belgia, la Club Brugge, pentru 2,2 milioane de euro. A mai trecut în cariera sa pe la Poli Timișoara, Mouscron, AZ Alkmaar și FC Astana.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies