FCSB - CFR // Muresan protesteaza dupa delegarea arbitrului: "Trebuia sa arbitreze Istvan Kovacs!" Cine e la centru
Joi 08 Februarie 2018, 21:15

FCSB - CFR // Muresan protesteaza dupa delegarea arbitrului: "Trebuia sa arbitreze Istvan Kovacs!" Cine e la centru

Cei de la CFR sunt scandalizati de delegarea CCA pentru derby-ul de pe National Arena. 

Finala Cupei Romaniei: duminica, 27 mai, in direct la PRO X: Craiova - Sibiu, ora 21:00! De la 17:00 se joaca finala Romaniei la U19, Steaua - Dinamo!

Finala Champions League: Real Madrid - Liverpool, sambata, 26 mai, 21:45, in direct la PRO TV!

CCA l-a delegat pe Marcel Barsan, arbitru de 36 de ani pentru derby-ul de titlu dintre CFR Cluj si FCSB de sambata seara. Iuliu Muresan spune ca era nevoie de un arbitru FIFA la o asemenea confruntare si care sa nu fie din Bucuresti. Barsan este din Capitala, fapt ce il nemultumeste pe presedintele clujenilor. CCA mai avea ca variante Coltescu si Avram. 

"As fi vrut un arbitru gen Istvan Kovacs, care e foarte bun...Marcel Barsan de unde este? Din Bucuresti? Clar, nu trebuia din Bucuresti. Si chiar si presa a scris ca nu poate sa arbitreze Fesnic, de exemplu, pentru ca e din Cluj.

Dar de ce poate Barsan sa arbitreze o echipa din Bucuresti? De ce un arbitru din Bucuresti tot timpul arbitreaza echipe din Bucuresti la ele acasa, iar un arbitru din Cluj nu ne poate arbitra pe noi nici in deplasare, nici acasa?

Eu zic ca un asemenea meci, intre locul 1 si locul 2, trebuia sa aiba la centru un arbitru FIFA. Eu stiu ca Barsan nu-i arbitru FIFA", a zis Iuliu Muresan la Digi.România cade în fiecare an examenul la capitolul educaţie. Lecția predată de Finlanda
BRAT