FCSB - CFR Cluj // Raspunsul lui Becali dupa ce CFR Cluj a anuntat ca il vrea pe Istvan Kovacs la derby: "Nu mai exista arbitri corupti!"
Vineri 09 Februarie 2018, 10:58

FCSB - CFR Cluj // Raspunsul lui Becali dupa ce CFR Cluj a anuntat ca il vrea pe Istvan Kovacs la derby: "Nu mai exista arbitri corupti!"

Cei de la CFR Cluj au spus in gluma ca si l-ar fi dorit pe Istvan Kovacs arbitru la derby, insa Becali ar fi fost de acord cu aceasta varianta!

Toata Romania vede Romania! Joi, 31 mai, 17:00 in direct la PRO TV: Romania - Chile!

Gigi Becali l-a criticat pe Ovidiu Hategan dupa prestatia de la partida dintre Dinamo si Craiova si sustine ca ar fi fost de acord ca Istvan Kovacs sa arbitreze derby-ul de sambata.

"Arbitraj ca la Dinamo - Craiova n-am mai vazut niciodata. Doua rosii clare nedate, penalty nedat. Ei ce sa mai comenteze? E clar ca arbitri corupti nu mai sunt. Si atunci ce vrea Dumnezeu. Este adevarat ca ei spun de Kovacs, eu mereu l-am criticat insa de 2 ani eu cred ca e un arbitru foarte valoros. Nu mai pot sa-mi aduc aminte ultima greseala a lui Kovacs, ii vad cel mai mare viitor.

Daca nu ar fi echipa ungureasca, de ce s-ar baga Orban (premierul Ungariei) sa ii felicite?" a spus Gigi Becali la Pro X.

Patronul Stelei a anuntat cate bilete s-au vandut pana acum la partidele cu CFR Cluj si Lazio: "Ma astept la o sustinere importanta, cu Lazio s-au vandut pana acum aproape 30.000 de bilete. Cu CFR Cluj s-au vandut 10.000, cred ca vor fi vreo 20.000 de suporteri" a mai spus Becali.Școala: Absență nemotivată, partea I! Cum a ajuns România corigentă la educaţie
BRAT