Arlauskis, ZERO SANSE catre Steaua! Muresan, replica pentru Becali: "Noi nu ne permitem sa vindem portarul titular!"
Vineri 09 Februarie 2018, 10:14

Arlauskis, ZERO SANSE catre Steaua! Muresan, replica pentru Becali: "Noi nu ne permitem sa vindem portarul titular!"

Gigi Becali a anuntat ca Arlauskis s-a propus la Steaua, insa cei de la CFR nu il cred. 

Finala Champions League: Real Madrid - Liverpool, sambata, 26 mai, 21:45, in direct la PRO TV!

Finala Cupei Romaniei: duminica, 27 mai, in direct la PRO X: Craiova - Sibiu, ora 21:00! De la 17:00 se joaca finala Romaniei la U19, Steaua - Dinamo!

Iuliu Muresan spune ca Arlauskis nu vrea sa plece de la CFR si e oricum legat de contract de durata fara clauza de reziliere la Cluj.


"Eu, de cand sunt la CFR, sunt sigur ca nu s-a intamplat acest lucru, il cunosc bine pe impresarul lui Arlauskis, e unul foarte bun, profesionist, am mai colaborat, dar e un om care nu face asa ceva. Arlauskis nu are nicio clauza de reziliere si are contract pe trei ani cu noi.

Nu a discutat cu clubul, in primul rand. Se poate discuta, dar daca noi spunem nu, e nu. Si am spus ca nu il transferam pe Arlauskis, ramane la noi, avem nevoie de el. Deci daca cineva si-a transferat portarul titular, noi acum nu ne permitem sa facem acest lucru", a spus Iuliu Muresan la Digi.

Muresan crede ca lipsa de experienta a lui Andrei Vlad poate fi in avantajul celor de la CFR in derby. "Vlad e foarte talentat, dar nu are experienta si poate face si greseli. Poate fi un avantaj, dar nu neaparat. Un portar asa cu calitati exceptionale, cum este portarul de 18 ani al Stelei, poate sa faca minuni, dar sa si greseasca. Vom vedea ce va fi in timpul meciului".Filmul accidentului în care 9 români au murit. Șoferul ar fi crezut că merge pe autostradă
BRAT