FCSB Malcom Edjouma Superliga

FCSB a pus ochii pe încă un jucător din Liga 1: "Ce transformare! Ne place foarte mult"

Mihai Stoica laudă progresul unui fotbalist străin de la FC Botoșani.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 17 Decembrie 2021, 21:05
Data actualizarii: Vineri 17 Decembrie 2021, 21:09

FCSB și-a manifestat interesul în perioada recentă pentru David Miculescu (20 de ani, atacant, UTA Arad) și Nicolae Păun (22 de ani, mijlocaș defensiv, Sepsi), iar pe lista vicecampioanei poate să apară încă un jucător.

Mihai Stoica, impresionat de Malcom Edjouma

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, este un admirator al francezului Malcom Edjouma (25 de ani), care a devenit om de bază la FCSB în acest sezon.

Mijlocașul defensiv a debutat chiar într-un meci contra vicecampioanei (0-0), de la începutul acestui sezon, iar prestațiile sale nu l-au convins inițial pe Mihai Stoica. Acum, oficialul de la FCSB spune că este un admirator al lui Edjouma, însă un transfer al francezului ar fi greu de realizat, având în vedere că echipa lui Toni Petrea are o mulțime de variante în acea zonă a terenului.

"După am zis, ce transformare! E un jucător care nouă ne place foarte mult. Îmi place Edjouma, avem pe poziţia lui Sut, feblețea lui Gigi, Perianu în care dorim să investim încredere, Ovidiu Popescu, un jucător cu experienţă, mai nou Oaidă. Şi joacă un singur jucător închizător în 4-3-3", a spus Mihai Stoica, la Telekom Sport.

Malcom Edjouma a strâns 18 meciuri, patru goluri și două pase decisive la FC Botoșani în acest sezon. El a semnat cu moldovenii în luna februarie a acestui an, însă nu a putut juca până în vară din cauza unor "probleme cu actele", după cum a spus antrenorul Marius Croitoru.

Edjouma a mai jucat în România la FC Viitorul (ianuarie - august 2020), unde a strâns doar trei meciuri. Anterior, a mai fost legitimat în Franța și Belgia, la formații precum Lorient, Chambly sau Roeselare.
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!