fc voluntari Bogdan Balanescu Superliga

FC Voluntari, obiectiv măreț pentru acest sezon de Liga 1. Ce a spus oficialul clubului 

Bogdan Bălănescu a mărturisit care sunt dorințele conducerii pentru acest sezon. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 16 Septembrie 2021, 20:46
Data actualizarii: Joi 16 Septembrie 2021, 20:55

FC Voluntari a început slab acest sezon de Liga 1, ilfovenii au fost învinși de Dinamo în prima etapă, 2-3, iar în meciul următor au suferit un eșec cu FC Botoșani pe teren propriu, 0-1. Însă echipa pregătită de Liviu Ciobotariu s-a redresat, iar după opt etape a acumulat 12 puncte și s-a poziționat pe poziția a opta.

Bogdan Bălănescu, directorul general al lui FC Voluntari a anunțat că își dorește ca în acest sezon, ilfovenii să se califice în premieră în playoff-ul Ligii 1, după ce ediția trecută au jucat barajul de retrogradare cu Dunărea Călărași, 6-1 la general.  

  • FC Voluntari, obiectiv măreț pentru acest sezon de Liga 1

„Să știți că în mintea mea sunt puțin nemulțumit. Da, aceste 12 puncte conferă echipei o liniște pentru a urca în clasament, ne dorim anul acesta să nu mai avem emoțiile de anul trecut și totodată, dacă vom avea o conjuctură favorabilă, să putem accede în playoff, pentru prima dată în istoria lui FC Voluntari. 

La prima vedere, 12 puncte sunt mulțumitoare, sunt puncte muncite, datorate echipei, staff-ului tehnic și în principal jucătorilor”, a declarat Bogdan Bălănescu la conferința de presă în care FC Voluntari și-a anunțat parteneriatul cu M Hospital.

Clasamentul Ligii 1 după opt etape:

Modifică setările cookies