Faza zilei: soferul lui FC Brasov a fugit cu autocarul! Jucatorii au facut "autostopul" si au fost luati de autocarul Astrei :) VIDEO

Pe stadionul ICIM din Brasov s-a jucat degeaba un amical intre doua echipe de Liga I. FC Brasov a fost invinsa de Astra, intr-un meci in care patru jucatori s-au accidentat din cauza terenului extrem de prost.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 28 Martie 2015, 19:10
Data actualizarii: Sambata 28 Martie 2015, 19:51

Astra si FC Brasov s-au intalnit astazi pe stadionul "ICIM" si au incercat sa joace un meci amical. Terenul a fost extrem de prost, iar patru jucatori au iesit accidentati. Printre ei si Tembo, care a suferit o ruptura musculara tocmai din cauza noroiului de liga a 4-a.

Astra a castigat partida cu scorul de 2-0, prin golurile marcate de Ionita '40 si Budescu '90+1.

Antrenorul brasovenilor, Vjekoslav Lokica, si-a pus mainile in cap dupa experienta traita astazi. A pierdut trei jucatori, pe care nu se va putea baza in urmatoarea etapa - Aganovici, Zlomislic si Ganea - iar la finalul meciului si-a dat seama ca echipa lui nu mai are cu ce pleca de la stadion.

Autocarul Brasovului a disparut din parcare si nimeni n-a putut sa dea de sofer. Croatul Lokica si-a sunat sefii sa se planga de proasta organizare, dar problema nu s-a rezolvat in timp util, asa ca brasovenii au fost nevoiti sa apeleze la autocarul Astrei pentru a pleca spre case.

Pe imagini se vede cum "musafirii" sunt pusi sa se descalte ca sa nu faca prea mult deranj in autocar :)

Modifică setările cookies