Liga 1

GALERIE FOTO Fază incredibilă în Liga 1! Portarul de la UTA, călcat de Bauza, dar sancționat. Ionuț Badea i-a cerut arbitrului să revadă faza pe tabletă

Arbitrul Sorin Costreie a comis o greșeală importantă în favoarea lui FC U Craiova la meciul cu UTA Arad, care se joacă în runda a șaptea din play-out-ul Ligii  1
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 01 Mai 2022, 20:27
Data actualizarii: Duminica 01 Mai 2022, 20:27

În minutul 47, FC U Craiova a pornit un atac periculos, iar Van Durmen l-a lansat în adâncime pe Juan Bauza, care a fost întâmpinat de Dragoș Balauru, portarul celor de la UTA.

Portarul de la UTA, călcat de Bauza, dar sancționat

După un contact între cei doi, ambii jucători s-au prăbușit la marginea careului, iar Balauru a fost sancționat cu cartonaș galben. Totuși, reluările arată că Bauza este cel care îl calcă puternic pe picior pe goalkeeper-ul oaspeților.

Bauza s-a ridicat imediat de pe gazon și a cerut cartonaș galben pentru Balauru, întins pe gazon, lucru care s-a și întâmplat. Jucătorii arădenilor și-au pus mâinile în cap, iar Ionuț Badea s-a uitat la reluări cu ajutorul unei tablete de pe bancă.

După ce a văzut că Balauru a fost cel faultat, Ionuț Badea, antrenorul de la UTA, s-a îndreptat imediat către arbitrul de rezervă, Bogdan Dumitrache, cerându-i să meargă la tabletă și să revadă faza.

Decizia nu s-a schimbat, iar FC U Craiova a marcat chiar din lovitura liberă rezultată, Kovacic trimițând în poartă din centrarea lui Bauza.

Dragoș Balauru, portarul arădenilor, a intrat pe teren în minutul 4, înlocuindu-l pe titularul Florin Iacob, accidentat.

  • Sorin Costreie, central din Buftea, este ajutat la cele două linii de Vladimir Urzică (Piatra Neamț) și Ionuț Bobe (București), în timp ce al patrulea oficial este Bogdan Dumitrache (București).
Modifică setările cookies