Fatai se pregateste sa devina roman! Atacantul Astrei a cantat imnul Romaniei si si-a ales si un nume: "Imi place Ionut" :)

Mihai Viteazul, Stefan cel Mare si Gica Hagi - sunt personajele care au marcat istoria Romaniei! Asta crede Fatai, care a invatat istorie ca sa ia cetatenia romana. Vrea si un nume de roman: Ionut! :)

Kehinde Fatai nu a primit acceptul FIFA pentru a evolua in nationala Romaniei, dar nu renunta la ideea de a deveni roman. Atacantul cu origini nigeriene isi va lua curand cetatenia.

Aflat in trecut in vederile fostului selectioner al echipei nationale, Victor Piturca, Fatai nu a primit acceptul FIFA pentru a evolua in tricoul Romaniei, acesta jucand si pentru selectionata U23 a tarii "mama" - Nigeria.

Chiar daca nu a reusit sa obtina acordul celor de la FIFA, Kehinde Fatai nu renunta insa la idea de a-si lua si cetatenia romana, astfel ca "s-a pus cu burta pe carte".

Tanarul atacant al Astrei, care a mai trecut si pe la Farul Constanta, dar si pe la Club Brugge pentru o scurta perioada, Va sustine luni examenul de cetatenie. Acesta spune ca este complet pregatit sa devina roman cu acte in regula.

Pentru Fatai, Hagi si Popescu sunt la fel de importanti ca Mihai Viteazu si Stefan cel Mare!

Luni, Fatai da examen, ca sa obtina cetatenia romana! Si-a ales si un nume de roman: "Ionut e un nume frumos! Eu ma simt foarte bine in Romania, ma simt ca acasa".

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ministerul Educaţiei vrea ca orele remediale să fie făcute „faţă în faţă”, indiferent de scenariul în care este localitatea
BRAT

Modifică setările cookies