VIDEO EXCLUSIV Farul a găsit înlocuitor pentru Louis Munteanu! Ce se întâmplă cu Denis Alibec

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 23 Mai 2024, 13:00
Data actualizarii: Joi 23 Mai 2024, 12:59
Farul Constanța îl va pierde în această vară pe Louis Munteanu (21 de ani), care și-a încheiat împrumutul de la Fiorentina.

Munteanu este așteptat la Fiorentina, unde mai are un an de contract, însă rămâne de văzut dacă se va întoarce în Italia sau dacă va face pasul la o altă echipă, FCSB și Rapid anunțând public că vor să îl transfere.

Ciprian Marica: "Vrem să îi promovăm pe Cojocaru și Andronache, dar avem și de un jucător cu experiență, cum e Alibec"

După plecarea lui Munteanu, Farul anunță că are deja mai multe variante pentru înlocuirea atacantului. Acționarul Ciprian Marica i-a nominalizat pe tinerii Luca Andronache și Ionuț Cojocaru, ambii în vârstă de 20 de ani, care au făcut o figură frumoasă în play-off.  

Pe lângă Andronache și Cojocaru, Farul încearcă să îl convingă și pe Denis Alibec să revină sub comanda lui Gică Hagi. Marica spune că internaționalul român are ușa deschisă la Constanța.

"Denis e un jucător cu care noi am câștigat campionatul. Eu cred că încă mai are de spus un cuvânt în fotbalul românesc. Colaborarea cu Gică a fost una de succes și, din câte știu, da, l-am dori înapoi. Acum să vedem care sunt soluțiile.

Noi avem și jucători tineri, cum e cazul lui Cojocaru, cum e cazul lui Andronache, care sunt atacanți foarte buni. Noi credem în ei, vrem să promovăm jucători tineri, dar ai nevoie și de un jucător cu experiență lângă ei, cum e Alibec, așa că el e opțiune pentru noi. El știe jocul nostru, știe cerințele lui Gică", a spus Ciprian Marica, pentru PRO TV.

Ionuț Cojocaru a început să fie titularizat de Gică Hagi la startul play-off-ului. Fotbalistul în vârstă de 20 de ani a reușit câte o dublă în victoriile cu Universitatea Craiova (2-1) și CFR Cluj (5-1), iar ulterior s-a accidentat.

Luca Andronache a prins și el mai multe minute în a doua parte a sezonului. Atacantul a marcat un gol în victoria cu Rapid (3-1), de pe 24 aprilie.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!