Fara titlu, direct spre faliment! Conducerea Stelei prevede un viitor subru pentru ASA: "6 luni mai dureaza, atat!"

Fara titlu, direct spre faliment! Conducerea Stelei prevede un viitor subru pentru ASA: "6 luni mai dureaza, atat!"

Iasi - Steaua si Targu Mures - Otelul se joaca astazi de la ora 20:00. DETALII AICI

Helmuth Duckadam ii prevede un viitor sumbru echipei cu care Steaua se bate astazi la titlu. Oficialul Stelei spune ca ASA Targu Mures traieste doar din banii din drepturile TV.

"Pe mine ma intereseaza doar meciul nostru cu Iasi. Presiunea mai mare este la mureseni, care, ca mai toate echipele din prima liga, depind de banii din televizare."

"Diferenta dintre locurile 1 si 2 cred ca este in jur de un milion de euro. Sunt bani care pentru ei conteaza mult daca ne gandim ca unii jucatori de acolo au restante de 3-4 luni, iar vreo 10 sunt la final de contract. Cand negociezi o alta intelegere, orice fotbalist iti cere cam 50.000 de euro numai la semnatura."

"Sa nu va mire daca ASA intra in insolventa in maximum sase luni daca nu ia titlul. Mai ales ca din sezonul viitor vor fi mai putin bani din drepturile de televizare. O sa vedeti cate echipe vor avea probleme financiare in urmatorul sezon", a spus Duckadam intr-un interviu acordat ziarului Ring.

ASA Targu Mures nu poate intra in insolventa, deoarece clubul este organizat sub forma unui ONG. Printre beneficiile de care dispune un ONG se numara scutirea de la plata TVA-ului, iar banii care intra in club nu sunt considerati profit, ci excedent.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Măsurile anticaniculă implementate în București. Sunt două puncte mobile cu apă și dezinfectant, și alte șase fixe
BRAT
Modifică setările cookies