Gigi Becali Steaua Superliga

Becali a zis ca sunt superafaceri, acum poate fi ULTIMA LOR SANSA. 5 stelisti pentru care urmatorul sezon poate fi si ultimul

Becali anunta un numar urias de transferuri din vara. 8 jucatori sunt pe lista rostita public in acest moment. Sosirile la Steaua ar putea insemna si plecari de la club. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 28 Mai 2015, 11:16
Data actualizarii: Joi 28 Mai 2015, 11:17

Sunt cativa jucatori pentru care sezonul viitor ar putea fi decisiv in privinta carierei lor la Steaua.

Tucudean - Acest retur de campionat a fost un cosmar pentru el. Nu a reusit sa marcheze, nu a reusit sa se impuna si pare sa fie deja o dezamagire pentru galerie. 5 goluri si doua pase de gol a reusit Tucudean in acest retur la Steaua, iar urmatorul sezon va fi decisiv pentru soarta sa. El se mai afla pentru inca un an sub forma de imprumut la Steaua, iar daca din turul viitor de campionat nu va reusi sa se impuna, lucrurile vor fi clare in privinta sa.

Cojocaru - Plecarea lui Arlauskis si absentele lituanianului din acest retur l-au scos in fata pe Cojocaru, care a avut evolutii discutabile. Vazut de unii drept un posibil titular in viitorul apropiat, Cojocaru a atras multe critici dupa erorile din meciul cu Chiajna, care a contribuit la noi puncte pierdute in cursa cu ASA. Sezonul viitor ar putea fi decisiv si in privinta sa. Daca nu va reusi sa se impuna, sunt sanse sa plece la un alt club pentru a prinde meciuri.

Iancu - Vazut ca un supertalent de fostii antrenori de la Viitorul, considerat un pusti cu calitati deosebite, Gabi Iancu are o problema: nu reuseste sa lege doua meciuri bune, iar asta l-a facut sa stea mai mult pe bara in acest sezon. Si problemele cu accidentarile i-au dat de cap, insa lipsa evolutiilor constante l-a tras mult in jos. Gabi Iancu este tanar, dar rabdarea patronului e limitata. Sezonul urmator ar treubi sa fie si pentru el un moment de explozie, daca vrea sa aiba un viitor in Ghencea.

Tosca - Cu Tamas mai mult in tribune si cu Papp accidentat, Tosca a jucat langa Varela in multe meciuri din acest retur. Tosca nu a dezamagit, dar nu pare pentru moment pregatit sa se ridice la nivelul dorit de Steaua - pentru preliminariile si Grupele Champions League. Comparat cu Varela si Szukala, Tosca inca nu reuseste sa-si stearga imaginea unui jucator "de avarie".

Rapa - Desi este fundas dreapta de meserie, a fost mai mult rezerva lui Papp pana la plecarea lui Szukala. Rapa nu a dezamagit la Steaua pana acum, insa asteptarile de la un fundas de banda sunt in continuare mari, dupa ce Steaua nu a reusit ani de zile sa-si asigure acel post. Daca sezonul viitor va avea evolutii nesatisfacatoare, Rapa ar putea sa paraseasca clubul din vara lui 2016.

Daca cei 5 isi joaca viitorul la Steaua, Nicusor Stanciu, un fotbalist de la care clubul avea mari asteptari in acest moment, ar putea sa-si fi asigurat prezenta in lot pentru urmatoarele sezoane, dupa acest retur de exceptie in care a tinut-o pe Steaua in cursa pentru titlu cu golurile sale.

Modifică setările cookies