Steaua Cristiano Ronaldo Geraldo Alves Jose Mourinho Pepe Superliga

FANTASTIC: Un jucator al Stelei le-a luat locul lui Coentrao si Carvalho! Ce jucator da Gigi Becali langa Pepe, Cristiano Ronaldo si Mourinho

Un stelist printre galactici! Unul dintre cei mai buni jucatori ai Stelei din acest tur de campionat isi face loc printre starurile Pepe, Cristiano Ronaldo, sub comanda lui Mourinho.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 31 Decembrie 2011, 17:47
Data actualizarii: Sambata 31 Decembrie 2011, 17:22

Cupa Romaniei castigata de Geraldo Alves in 2011 si jocurile bune din campionat si Europa League in aceasta toamna l-au propulsat pe fundasul stelist in cea mai buna echipa a stranierilor portughezi in 2011, realizata de ziarul O Jogo.

Desi nu intra in echipa de start, Geraldo Alves este prima rezerva a acestei echipe de vis a stranierilor portughezi. Geraldo se poate considera chiar privilegiat, O Jogo nu i-a inclus in acest lot pe galacticii Coentrao si Carvalho.

Beto de la CFR, al doilea cel mai scump jucator din Romania in acest moment, dupa Tanase, conform cifrelor transfermarkt.de, nu este inclus in echipa.

Portar de nationala, Beto a fost inlocuit de anonimul de 18 ani Yannick Gorino de la Dudelange, un goalkeeper cu dubla nationalitate: portugheza si luxemburgheza, convocat deja de 3 ori la nationala U19 a Luxemburgului.

Iata cum arata cea mai buna echipa a stranierilor portughezi din 2011, antrenata de Jose Mourinho:

Yannick Gorino (Dudelange) - Pepe (Real Madrid), Bruno Alves (Zenit), Tonel (Dinamo Zagreb) - Nuno Morais (APOEL), Helio Pinto (APOEL) - Nani (Man. United), Danny (Zenit), Quaresma (Besiktas) - Cristiano Ronaldo (Real Madrid), Hugo Almeida (Besiktas)

Rezerve: Geraldo Alves (Steaua), Manu (Legia), Bruno Aguiar (Omonia), Bruno Simao (Khazar), Renato Mota (Santa Coloma), Taimo Vaz (Dudelange)

Modifică setările cookies