FANTASTIC! Reactia galeriei Stelei dupa ce Gigi Becali i-a pus sa faca repetitii pentru a spune "Tatal Nostru" la meciul cu Chelsea:

Autor: Sport.ro
Miercuri 27 Februarie 2013, 10:25
FANTASTIC! Reactia galeriei Stelei dupa ce Gigi Becali i-a pus sa faca repetitii pentru a spune "Tatal Nostru" la meciul cu Chelsea:

► Scrie-ne mesajul tau pentru Steaua si il ducem in vestiar inainte de razboiul cu Chelsea, joi 7 martie 20:00, IN DIRECT la PRO TV si Voyo.ro! Detalii AICI!

Liderul galeriei Stelei spune ca e ceva normal ca suporterii sa spuna in cor "Tatal Nostru" inainte de meciul cu Chelsea, considerand rugaciunea ca una normala, care este rostita si dimineata si seara:

"Nu ne deranjeaza sa intonam Tatal Nostru, pe cine ar deranja? Orice om cand se culca spune Tatal Nostru, sau cand se trezeste, ca sa ii mearga bine toata ziua. Cand batea Ajax penalty, sa apere Tatarusanu, toti ne rugam. Toata lumea era cu "Doamne, ajuta!". Este o rugaciune pe care nu poate sa o nege nimeni.", a spus Gheorghe Mustata, liderul galeriei din Ghencea.

Acesta a mai sfatuit si suporterii sa nu mearga la casele de bilete pentru ca nu mai sunt bilete de vanzare la meciul cu Chelsea: "S-au vandut peste 40.000 de bilete, plus obligatiuni, nu mai este niciun bilet. Am vorbit si cu fata care se ocupa de bilete, mi-a spus ca nu mai exista bilete", a spus acesta la Sport.ro.

Rata de infectare, 6 martie 2021. București, a doua zi în scenariul roșu. Rata de infectare a crescut la 3,12
BRAT

Modifică setările cookies