Fanii Stelei anunta: "Nu MM Stoica ne-a dat biletele, le-am luat singuri"

AISS Gigi Becali Steaua Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 08 Martie 2010, 21:34
Data actualizarii: Luni 08 Martie 2010, 21:46

AISS anunta printr-un comunicat ca Mihai Stoica nu a fost cel care le-a dat bilete suporterilor stelisti de la Urziceni.

"Cele 350 de bilete cu care membrii AISS si cei ai Peluzei Sud Steaua au intrat la aceasta partida au fost procurate prin mijloace proprii, fara ajutorul vreunui oficial, fie el stelist, fie el al Unirii Urziceni. Desi in cursul saptamanii premergatoare meciului am intrat in contact cu domnul Mihai Stoica, conducerea echipei gazda a refuzat, prin vocea acestuia, sa coopereze, pretextand ca riscurile ar fi prea mari.

De asemenea, FC Steaua Bucuresti a trimis o adresa clubului din Urziceni, prin care informa ca singura organizatie recunoscuta de catre conducerea clubului este ALSS, somandu-i in acelasi timp pe ialomiteni sa nu primeasca membrii sau suporterii care au dorit sa vada meciul prin intermediul asociatiei noastre", se ararta in comunicat.

Asociatia Independenta a Suporterilor Stelisti l-a acuzat pe presedintele Valeriu Argaseala ca minte: "Lantul dezinformarilor a continuat si prin vocea presedintelui Valeriu Argaseala, care a declarat ca membrii AISS si cei ai Peluzei Sud au injurat pe toata durata partidei. Acest lucru este total eronat, protestul impotriva actualei conduceri fiind unul care se inscrie atat in limitele legilor morale cat si in cele ale statului roman, fara injurii si invective. Asadar, daca pretextul inchiderii Peluzei Sud si reintroducerii interdictiilor abuzive pe Stadionul Steaua rezida in aceste aspecte, el este unul gaunos si total neadevarat".

Gigi Becali l-a acuzat pe Mihai Stoica ca le-a oferit bilete suporterilor stelisti de la Peluza Sud. Becali a mai spus ca Stoica le-a cerut acestora sa injure conducerea clubului Steaua.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!