EXCLUSIV Fanii Rapidului pun presiune pe Angelescu: „Datoria lui e să facă toată performanță pentru că are toate premisele!”

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Miercuri 02 Martie 2022, 12:05
Data actualizarii: Miercuri 02 Martie 2022, 12:28

Giuleștenii nu au victorie în acest an, iar rezultatele și-au spus cuvântul în cazul postului lui Mihai Iosif.

Conducerea Rapidului a decis să îl înlocuiască pe Mihai Iosif pe banca tehnică a giuleștenilor cu Adrian Mutu, după rezultatele slabe obținute în acest an. După startul fulminant din Liga 1, Rapid nu a mai reușit să țină pasul cu adversarii săi, cedând puncte importante. 

Fanii giuleșteni nu au dorit să se implice în alegerea antrenorului, după cum a dezvăluit cel cunoscut drept 'Corsicanu', însă pun presiune pe conducere, în cazul în care echipa nu va face performanță. 

Presiune pe patronul de la Rapid: „Are toate premisele pentru a face performanță!”

Gheorghe Răducanu a vorbit la „Ora exactă în sport” despre situația echipei, punctând motivul pentru care fanii nu au dorit să se implice în schimbarea antrenorului. 

„E logic, e normal, după o perioadă atât de lungă fără victorie e normal ca suporterii să aibă pretenții. Nu cred că e în regulă, intrăm în zona retrogradării. Nu are nimeni nimic cu Mihai Iosif, e rapidist, dar dacă echipa nu merge, nu poți schimba toată echipa, schimbi antrenorul, nu? 

Ce vi se pare? Am auzit fel și fel de interpretări, când echipa în 23 de meciuri a câștigat 3 meciuri, nu am reușit să îi batem nici măcar pe Dinamo. Dacă ne întrebați pe noi, știți ce ne dorim noi, nu e de discutat. 

Am decis să nu ne implicăm în decizie, decizia îi aparține în totalitate lui Daniel Niculae și Victor Angelescu. Nu au cum să spună că ne-am implicat în numirea viitorului antrenor al Rapidului. Dacă vor fi rezultate, vor fi aplaudați, dar dacă echipa nu câștigă, să își asume. 

S-a criticat implicarea suporterilor, dar trebuie să luăm în calcul și că dacă nu se implicau suporterii, Rapidul nu era aici. Victor Angelescu nu ajungea aici dacă nu eram noi, poate mergea la Sportul Studențesc sau o echipă fără presiune. 

Victor Angelescu are totul la discreție, stadion nou, public, sunt atâția oameni de afacere care se înghesuie, atâția sponsori care vor să ajute echipa, nu mai avem loc de sponsori. Aici e și datoria dânsului să facă performanță, are toate premisele de a face performanță. 

Șumudică, de exemplu, care are experiență, ați văzut ce a declarat: 'dacă ar fi să se aleagă între mine și Pancu, eu aș renunța pentru Pancu'. Mi-a plăcut ce a declarat, e un prieten adevărat”, a declarat Gheorghe Răducanu la PRO X

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!