Fanii lui CSA Steaua nu s-au abținut după ce FCSB a ratat din nou titlul: "Nu veți fi niciodată Steaua!"

csa steaua CFR Cluj FCSB Steaua Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 16 Mai 2022, 00:58
Data actualizarii: Luni 16 Mai 2022, 00:59

FCSB a ajuns la șapte sezoane consecutive fără titlu, iar CFR Cluj a cucerit pentru a cincea oară la rând campionatul în Liga 1.

Cu o rundă înainte de finalul sezonului, CFR Cluj a învins Universitatea Craiova, scor 2-1, iar echipa lui Dan Petrescu a căpătat un avans de patru puncte față de FCSB înaintea meciului direct, suficient pentru asigurarea titlului.

Fanii lui CSA Steaua nu s-au abținut după ce FCSB a ratat din nou titlul

Fanii celor de la CSA Steaua au profitat de moment și le-au transmis un mesaj dur celor de la FCSB, cu care duc o dispută de mai mulți ani.

"Doliu în Berceni și la palatul din Pipera. 

Încă un an de secetă pentru societatea comercială uzurpătoare fc fcsb S.A ce pretinde în mod ilegal că are de-a face cu cel mai titrat club de fotbal din România, Steaua București !

Nimic mai fals. Nu ați fost, nu sunteți și nu veți fi niciodată Steaua. 

Steaua înseamnă CSA! Steaua joacă în Ghencea", a scris facțiunea Fidelis Steaua, pe Facebook.

Dacă FCSB a ratat din nou titlul, nici CSA Steaua nu a încheiat extraordinar sezonul din Liga 2. Formația lui Daniel Oprița s-a clasat pe locul 4 în play-off, însă nu a primit acceptul FRF de a disputa barajul.

Și CFR Cluj a avut un mesaj dur pentru FCSB

La finalul partidei din Gruia, Bogdan Mara, directorul sportiv al lui CFR Cluj, a ținut să le dea o replică oficialilor de la FCSB, după ce Gigi Becali a spus că FC Voluntari a fost premiată de formația din Gruia pentru a încurca FCSB.

Mara nu l-a iertat nici pe Mihai Stoica și a catalogat drept "un lucru rău" faptul că meciul FC Voluntari - FCSB s-a jucat pe Arena Națională, stadionul de casă al echipei lui Toni Petrea.

"Sunt convins că nu tuturor le place că CFR Cluj este pentru a cincea oară campioană, nu e ușor de acceptat, dar cred că acesta este spiritul CFR-ului - unitatea de grup, echipa, avem un grup frumos. N-avem jucători care să facă singuri diferența, dar pe teren își dau viața toți, sunt uniți și asta contează.

Am suferit mereu, au fost meciuri câștigate cu greu. Ieri a fost extraordinar, ținem să le mulțumim celor de la Voluntari, tot respectul nostru pentru cei de acolo, au demonstrat că sunt profesioniști. Astea sunt lucruri normale, și Craiova a venit azi, și-a apărat șansele, a jucat cu cea mai bună garnitură, deși nu avea motive. Jos pălăria pentru cei care joacă... e rău să te dai la o parte, să faci alte lucruri, săse  joace meciul de acasă al Voluntariul pe stadionul FCSB-ului, cu stadionul plin.

Ce spune domnul Gigi Becali și MM Stoica nu cred că mai ia multă lume în seamă. Sincer acum. Tot timpul în presă apar multe lucruri, domnul MM Stoica cu asta se ocupă, intoxicarea presei, a lumii, a tuturor. Noi demonstrăm doar pe teren. Cei care își apără corect șansele, jos pălăria. Ăsta e un lucru normal să joci fotbal pe teren. Cine e mai bun să câștige", a spus Bogdan Mara, la Digisport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!