Fanii Jiului suparati foc ca au fost facuti CAPSUNARI!

Autor: Sport.ro
Miercuri 10 Septembrie 2008, 15:07
Fanii Jiului suparati foc ca au fost facuti CAPSUNARI!
Unul dintre liderii galeriei Jiului Petrosani, "Black & White", a declarat ca suporterii nu s-a mai prezentat la meciuri in semn de protest fata de conducatorii clubului si nu pentru ca ar fi plecat la munca in Spania.

"Noi, cei din Black & White, nu ne-am mai prezentat la meciurile de pe teren propriu, manifestand astfel pentru cedarea unor jucatori de valoare, pentru anuntul conform caruia orasul nu este pregatit pentru o promovare si mai ales fata de campania electorala dusa pe spatele echipei Jiul. La primul meci de pe teren propriu, cel cu formatia Unirea Alba Iulia, am si afisat un banner prin care ne exprimam nemultumirea fata de ceea ce s-a intamplat la Petrosani.

Nu vrem sa comentam faza cu plecarea noastra la munca in Spania, noi suntem in continuare prezenti. Am decis autosuspendarea galeriei pe termen nelimitat", a spus Marius Sovador, unul dintre liderii galeriei.

Vicepresedintele clubului Jiul Petrosani, Marian Spiru, afirmase marti ca suporterii sunt plecati in Spania la munca si de aceea nu mai sunt prezenti la stadion. "Chiar daca nu era o galerie numeroasa se simte lipsa lor. Era bine ca-i stiam acolo in tribuna. Din cate mi s-a spus cei din galerie au plecat la munca in Spania. Erau niste tineri care isi faceau simtita prezenta la stadion", a precizat Spiru.

ANIMAȚIE GRAFICĂ. O mamă și doi copii au murit în tragedia din Bacău. Veniseră din Anglia în vacanță acasă, în România
BRAT
Modifică setările cookies