Liga 1

FABULOS | Vintila poate stabili un record URIAS la FCSB! Ros-albastrii sunt foarte aproape de a intra in ISTORIA ligii 1! Ce trebuie sa se intample

FCSB este foarte aproape sa stabileasca un record nemaintalnit in Liga 1.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 27 Ianuarie 2020, 14:18
Data actualizarii: Luni 27 Ianuarie 2020, 14:26

Echipa antrenata de Bogdan Vintila, FCSB, este foarte aproape de a stabilii o performanta unica in Romania. Vicecampioana Romeniei are 7 victorii consecutive in deplasare, iar daca mai castiga si urmatoarele 3 deplasari cu CFR Cluj, FC Voluntari si Dinamo intra in istoria Ligii 1. Ar deveni echipa cu cele mai multe victorii in deplasare si ar bifa o performanta unica. Ar deveni singura echipa din Romania care ar inregistrat 10 victorii consecutive in deplasare pe parcursul unui sezon.

Dupa infrangerea de la Medias, scor 0-4, FCSB a reusit sa castige 7 partide la rand pe teren adevers si a urcat in topul celor mai lungi serii de victorii in deplasare. Acest top este condus de Steaua si Dinamo. Steaua a reusit 9 victorii consecutive in deplasare, in sezonul 1988-1989, in timp ce Dinamo a reusit aceasta performanta, tot de 9 victorii in deplasare, in sezonul 1989-1990.

Modifică setările cookies