"Extraordinar! Pe moment nu am realizat!" Moment MAGIC pentru Galca LIVE la Sport.ro! Cum a retrait cel mai frumos gol din istoria Stelei in Champions League, din pasa sa decisiva

Costel Galca a avut parte de o surpriza, invitat la Sport.ro.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 02 Iulie 2015, 21:32
Data actualizarii: Joi 02 Iulie 2015, 21:33

Acesta a fost pus fata in fata cu doua dintre momentele sale de magie la Steaua, in meciurile din Europa.

Galca a dat pasa de gol pentru reusita magnifica a lui Prodan in meciul cu Ranger din Grupele Champions League, probabil cel mai frumos gol reusit vreodata de Steaua in aceasta competitie.

"Extraordinar! Pe moment nu am realizat, dar sa stiti ca nu e o intamplare, ca la corner mereu il cautam pe Prodan. A dat extraordinar!", a reactionat Galca in clipa in care a revazut golul.

Pe Galca l-a intristat ca Ghencea nu se mai umple azi cum se intampla acum 20 de ani. Acum Steaua nu mai are voie sa joace si sa se antreneze pe stadionul sau istoric.

"Cand mergeam pe Ghencea, eram copil si vedeam acea Steaua a lui Tudorel Stoica, nu aveai loc. Stateai in picioare, erai emotionat. Si in timpul meu s-a umplut acest stadion. Era plin pana la refuz. Dar in ziua de astazi... pacat ca nu mai putem sa-l folosim"

Galca a revazut apoi golul sau reusit in meciul cu Hajduk Split, in 1994, din pasa lui Ilie Stan: "Frumoasa faza. Frumoasa si pasa. M-a lasat singur Ilie"

Modifică setările cookies