Rica Raducanu Farul Constanta Horatiu Moldovan Rapid Superliga

FOTO Explicația lui Rică Răducanu! Unde a greșit Horațiu Moldovan la golul doi al Farului: „Uitați-vă la poziția corpului!”

Rapid a capitulat pe terenul Farului Constanța, scor 2-1, în etapa cu numărul 30 din Superliga, ultima din sezonul regulat.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 12 Martie 2023, 12:48
Data actualizarii: Duminica 12 Martie 2023, 12:48

O mare contribuție la stabilirea scorului final a avut-o portarul Horațiu Moldovan, care a gafat incredibil în minutul 50 al partidei, trimițându-și mingea în poartă la șutul lui Mazilu.

Rică Răducanu (76 de ani), fost jucător al Rapidului, a explicat unde a greșit Horațiu Moldovan la golul doi al dobrogenilor.

  • Rică Răducanu

„Eu mai făceam greșeli din spectacol, dar goluri din astea n-am luat. N-a întins mâinile bine. Ce să zici? Uitați-vă la poziția corpului, e ca și cum ar băga-o în poartă. Mână stângă a lăsat-o moartă și cu dreapta s-a încordat, l-a făcut efectul mingii.

El a vrut să prindă mingea. E bunicel băiatul, n-am nimic cu el. Dar ia goluri din astea ușoare. Sau când are mingea la picior... am vorbit cu el.

I se pare că știe bine jocul cu mingea și, când are mingea la picior, se relaxează și dă pasă la adversar. Eu i-am spus <<Băi, tată, asta trebuie să faci. Să dai mingea din prima>>. Asta e”, a spus Rică Răducanu, potrivit Digisport.

Reacția lui Horațiu Moldovan după gafa comisă în meciul cu Farul

„Îmi pare rău că suporterii noștri n-au avut acces. Am făcut o greșeală foarte mare, mi-o asum, dar asta este, mergem înainte în play-off și vedem ce ne așteaptă.

Nu caut scuze, a fost o gafă mare a mea. Nu m-am uitat pe reluări. Îmi pare rău că am făcut-o în acest meci, nu meritam să pierdem”, a spus Moldovan la finalul meciului cu Farul.

1.8 milioane de euro este, potrivit transfermarkt.com, cota de piață a portarului care nu a ratat niciun meci în cele 30 de etape disputate de Rapid în acest sezon.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!