"Există un interes clar". Oficialii din Giulești au confirmat că doi titulari ar putea părăsi echipa

Victor Angelescu Giulesti Rapid Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 21 Mai 2024, 18:58
Data actualizarii: Marti 21 Mai 2024, 18:59

După o evoluție dezamăgitoare în play-off, Rapid se pregătește pentru sezonul viitor, când vrea să conteze în lupta pentru titlu. 

Giuleștenii au în plan să aducă mai mulți jucători, însă sunt conștienți că vor exista și plecări, așa cum a afirmat și Victor Angelescu. 

Doi titluari, pe picior de plecare

Acţionarul minoritar al clubului Rapid a declarat că există un interes clar pentru vânzarea lui Albion Rrahmani şi Ermal Krasniqi, ca şi pentru alţi fotbalişti din lotul lui Neil Lennon.

"Nu putem comenta ofertele pentru Rrahmani sau Krasniqi, dar putem confirma că există interes pentru amândoi. Există un interes clar, dar nu aş vrea să intru în detalii. Vom vedea ce se va întâmpla, abia s-a terminat campionatul, perioada de transferuri e lungă şi vom vedea.

Dar există interes pentru mai mulţi jucători ai Rapidului. Vom vedea ce vom face împreună cu Neil Lennon. În funcţie de jucătorii care vor pleca, vom aduce alţii în loc. Am discutat despre bugetul de transferuri. Aşa cum a fost şi anul trecut, ce vom avea nevoie vom aduce, mai mult ca sigur. Este clar că orice ban pe care îl vom primi pe un jucător, va fi reinvestit şi chiar dacă nu vom avea vânzări, ceea ce este foarte puţin probabil, tot ce va avea nevoie Neil Lennon e clar că vom face transferuri. Să spun acum ce buget avem pentru transferuri ar fi greu", a declarat oficialul echipei giuleştene.

Angelescu a confirmat interesul pentru transferul lui Louis Munteanu, jucător care aparţine clubului Fiorentina şi care a evoluat în sezonul trecut la Farul Constanţa sub formă de împrumut.

"Am declarat deja că îl dorim pe Louis Munteanu. Abia s-a terminat campionatul, toată lumea negociază, vom începe şi noi negocierile, ca şi alte cluburi, şi vom încerca să îl aducem. Este un jucător pe care ni-l dorim", a adăugat acționarul.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!