Neil Lennon a dezvăluit cum va arăta Rapidul în următorul sezon: ”Filosofia mea este atacul!”

Rapid Neil Lennon Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 21 Mai 2024, 10:15
Data actualizarii: Marti 21 Mai 2024, 10:15

Neil Lennon (52 de ani) a oferit primele declarații din postura de antrenor al Rapidului.

Tehnicianul nord-irlandez a fost numit pe banca giuleștenilor la scurt timp după încheierea sezonului. Lennon îi va lua locul lui Bogdan Lobonț, care nu a reușit să impresioneze din punct de vedere al rezultatelor în play-off.

Neil Lennon: ”Filosofia mea este atacul!”

Neil Lennon a explicat într-un interviu acordat pentru Rapid TV că vrea să implementeze la Rapid un stil agresiv de joc, iar giuleștenii să se remarce prin forța ofensivă. Totuși, tehnicianul nord-irlandez a explicat că vrea să întărească și compartimentul defensiv.

Întrebat despre transferurile puse la cale în această vară, noul antrenor al lui Rapid a refuzat să dea mai multe detalii, însă nu a negat că va încerca să facă mai multe transferuri.

Filosofia mea este atacul, ne trebuie o structură bună. Vrem să jucăm agresiv, un fotbal rapid. Sper să putem aduce jucători care să ne încânte. De asemenea, îmi doresc să ne asigurăm că, din punct de vedere defensiv, vom fi greu de învins. Asta necesită multă muncă, trebuie să facem sacrificii și să fim disciplinați.

Avem aceste idei pe care vrem să le punem în practică, dar, deocamdată, nu vă pot spune mai multe, încă este devreme. Suntem foarte entuziasmați pentru ceea ce urmează. Vrem să construim o echipă de care clubul Rapid să fie mândru și care, de asemenea, să bucure suporterii.

Fotbalul este o afacere, dar și un mijloc de divertisment. Vrem să îi bucurăm pe suporteri”, a spus Neil Lennon într-un interviu acordat pentru Rapid TV.

Neil Lennon și-a trecut în CV cinci titluri și patru cupe cu Celtic și a antrenat ultima dată în 2022, la Omonia Nikosia

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!