EXCLUSIV | Transferul lui Ivan la Steaua NU este picat complet: jucatorul a refuzat initial mutarea, dar sefii Craiovei au alte planuri

Autor: Sport.ro
Miercuri 27 Ianuarie 2016, 12:35

"Daca nu vrea sa semneze, sa fie sanatos, eu m-am inteles cu CSU pentru 2 milioane de euro", a spus Gigi Becali in aceasta dimineata, la Ora Exacta in Sport.

Becali nu a confirmat nici ca transferul se face, nici ca e complet picat, dar a spus ca nu il poate obliga pe tanarul fotbalist sa semneze. Nu Becali este cel care il poate obliga pe Ivan sa mearga la Steaua, insa conducerea Craiovei.

Ajunsi la o intelegere cu patronul Stelei pentru suma de doua milioane de euro, conducatorii lui CSU Craiova au alte planuri decat Andrei Ivan.

Sefii clubului din Banie considera ca banii veniti de la Bucuresti i-ar asigura echipei o situatie materiala buna si ar feri-o de alte dificultati financiare. Tocmai din acest motiv, acestia ar vrea sa-l convinga pe Ivan sa plece, un instrument pentru ca acesta sa cedeze fiind chiar trimiterea la echipa secunda.

Pentru moment, spun sursele www.sport.ro, discutiile sunt inca in desfasurare, atat intre Becali - CSU Craiova, dar si intre CSU Craiova - Andrei Ivan.

Ce spun autoritățile române despre pașaportul de vaccinare. Ce beneficii vor avea persoanele vaccinate
BRAT

Modifică setările cookies