Rapid Claudiu Keseru Denis Alibec Superliga

EXCLUSIV | Rapid nu s-a interesat de Keșeru sau Alibec: ”Nu le putem plăti salariile pe care și le-ar fi dorit”

Rapid București a ajuns la cinci victorii în șase meciuri și se află pe locul doi în Liga 1.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Luni 23 August 2021, 12:03
Data actualizarii: Luni 23 August 2021, 12:15

Revenită în Liga 1 după o pauză de șase ani, Rapid este surpiza începutului de sezon. Clubul bucureștean nu a luat gol în primele șase etape, acesta fiind un record absolut în competiția internă.

Victor Anghelescu, patronul Rapidului, a comentat, la Ora Exactă în Sport, situația echipei, anunțând că se caută un om de atac. Totuși, Anghelescu anunță că Rapid nu s-a interesat de jucători precum Alibec sau Keșeru:

  • EXCLUSIV | Rapid nu s-a interesat de Keșeru sau alibec: ”Nu le putem plăti salariile”

”Dacă vă uitați pe clasament, avem al doilea cel mai bun atac. Haideți să privim realist lucrurile, aud că foarte multe echipe joacă frumos și când ne uităm au dat mai puține goluri ca noi. Fotbalul se joacă pe goluir și avem al doilea atac și cea mai bună apărare.

Este adevărat că vrem să întărim atacul cu încă un jucător. Dar eu cred că ne-am descurcat destul de bine în atac, altfel nu câștigam. Nu ne permitem. Am dat o declarație că nu știm de unde a apărut acest zvon, nu ne-am interesat de Keseru, nu va veni la noi și nici nu a existat această pistă.

Nici de Alibec nu ne-am interesat. În momentul de față noi nu putem să oferi salariile pe care și le-ar fi dorit Alibec sau Keșeru, știm farte bine cât câștigă Alibec, s-a dua la CFR, care are o putere financiară foarte mare. Onea, ne-am interesat de el, este un jucător interesant, vom vedea ce se va întâmpla”.

Articol recomandat de stirileprotv.ro
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!