Superliga

EXCLUSIV Gigi Becali a acceptat condițiile lui Edi Iordănescu. Antrenorul va fi prezentat mâine, la antrenament 

Gigi Becali este hotărât să facă o schimbare la FCSB, iar noul obiectiv este schimbarea antrenorului. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 17 August 2021, 13:11
Data actualizarii: Marti 17 August 2021, 13:42

După rezultatele slabe de la începutul sezonului, finanțatorul FCSB nu a mai rezistat și a hotărât să-l schimbe pe Dinu Todoran.

Dacă inițial s-a vorbit despre aducerea lui Mirel Rădoi din toamnă, până la urmă Becali a ajuns la o altă variantă, aceea de a ajunge la o înțelegere cu Edi Iordănescu.

Potrivit surselor www.sport.ro, Gigi Becali a acceptat toate condițiile impuse de Edi Iordănescu, iar mâine va fi prezentat jucătorilor, la antrenament. 

Clauza de reziliere, dacă este dat afară, este de 500.000 de dolari dacă echipa se află pe podiumul Ligii 1, iar a doua condiție este ca finanțatorul FCSB să îl lase liber să plece dacă primește o ofertă bună din străinătate. 

„Jumătate din jucătorii de la FCSB nu pot alerga”
 

Într-o intervenție la emisiunea "Ora Exactă în Sport", Dumitru Dragomir a tras un semnal de alarmă despre starea fizică a jucătorilor de la FCSB, avertizându-l pe Edi Iordănescu despre una dintre problemele pe care o va găsi la club.  

 

„Îi va fi foarte greu să îi facă să joace pentru că sunt indisciplinați în joc, ei sunt copii talentați, dar fotbalul nu se joacă numai pentru a ieși în evidență. O să vedeți că Edi va avea insuccese la început, echipa lui Becali nu este antrenată cum trebuie, nu susțin efortul, jumătate din ei nu pot alerga. Rapidul i-a bătut cu alergătura, nu cu tehnica.", a declarat Dumitru Dragomir. 

Articol recomandat de stirileprotv.ro
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!