Dan Petrescu CFR Cluj Liga I Nelutu Varga Superliga

EXCLUSIV | Petrescu se intoarce la CFR pentru un nou titlu! Acord in spatele usilor inchise, dar mutarea se loveste deocamdata de un prag! DETALII

Dan Petrescu (51 de ani) este pe punctul de a se intoarce pe banca CFR-ului, formatie cu care a luat titlul in 2018 si pe care a parasit-o pentru un salariu colosal in China.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 19 Februarie 2019, 11:31
Data actualizarii: Marti 19 Februarie 2019, 11:43

Liderul Ligii I este in degringolada! CFR Cluj si-a concediat antrenorul dupa ce a obtinut doar 2 puncte in primele 3 meciuri oficiale ale anului 2019. Nelutu Varga l-a dat afara pe portughezul Toni Conceicao, pe care il "astepta la cotitura" de mai multa vreme. Acum, Alin Minteuan asigura interimatul, insa conducerea asteapta revenirea lui Dan Petrescu!

Acord cu Dan Petrescu


Potrivit informatiilor obtinute de www.sport.ro, intre Nelutu Varga si Dan Petrescu lucrurile sunt rezolvate. Cele doua parti au convenit asupra revenirii antrenorului care a luat titlul in Romania cu Urziceni si CFR.

Petrescu a retrogradat in China cu Guizhou si nu mai vrea sa ramana in liga a doua, dar a fost pana acum blocat de contract. El spera, totusi, sa reuseasca sa se rupa de chinezi, sa incaseze si niste bani, apoi sa revina in Romania.

Piturca a fost in carti


Pe de alta parte, un alt nume rasunator a fost in carti pentru preluarea CFR-ului. Este vorba despre fostul selectioner Victor Piturca, tehnician liber de contract de mai multa vreme.

In varsta de 62 de ani, Piturca a antrenat-o ultima data pe Al Ittihad, de care s-a despartit in 2016 si de la care a incasat o suma frumoasa de bani.

Discutiile CFR - Piturca nu au ajuns, insa, intr-un stadiu foarte avansat, unul dintre motive fiind acela ca Piturca a afirmat in mai multe randuri ca vrea sa preia o echipa inaintea inceperii sezonului si sa o pregateasca asa cum isi doreste.

50.000 pentru Conceicao

In urma demiterii de la CFR, portughezul Toni Conceicao va pleca din Romania cu 50.000 euro! El avea un salariu lunar de 10.000 euro, iar contractul semnat de el ar fi trebuit sa se incheie la vara.

Modifică setările cookies