Liga 1

EXCLUSIV | Nu a trecut supărarea la Craiova. Sorin Cârțu: "E inadmisibil! Suporterii și patronul sunt supărați"

Universitatea Craiova a devenit o forță în România, însă încă nu reușește să se impună în Europa.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Vineri 06 August 2021, 12:05
Data actualizarii: Vineri 06 August 2021, 12:12

După ce anul trecut au fost eliminați de Lokomotiv Tibilisi, din Georgia, anul acesta călăii echipei Universitatea Craiova au fost albanezii de la Laci.

Suporterii echipei sunt supărați că echipa nu reușește să câștige meciuri în Europa, însă toată lumea se așteaptă ca Laurențiu Reghecampf să schimbe fața echipei.

Sorin Cârțu, la Ora Exactă în Sport: "E o mare supărare"

Inclusiv Sorin Cârțu, care a vorbit la Ora Exactă în Sport despre situația actuală a echipei:

"Așteptăm să vină și rezultatele. A început să aibe și Laur timpul ăsta care este necesar pentru un antrenor, adică să aibe un ciclu săptămânal complet, în care să își expună filosofia, jucătorii să învețe, e greu pentru ambele părți, și pentru jucători că au un antrenor nou, și pentru antrenor că are jucători cu care trebuie să lucreze să își implementeze ceea ce știe despre fotbal.

Primul meci, ăsta cu Voluntari, sperăm să tranșăm cele trei puncte, victoria, și să începem să recuperăm. E inadmisibil ce s-a întâmplat cu noi acum, în cupele europene. Nu vorbesc de celelalte echipe, vorbesc de ai noștri. E o mare supărare în continuare în sufletele noastre și dezamăgire.

Și suporterii sunt supărați, și patronul, dar stăm și ne gândim că tot ei, în două luni, ne-au luat două trofee, poți să faci comentarii, că nu au fost luate după un joc spectaculor, dar sunt două trofee. Stăteam și mă gândeam ce s-ar fi întâmplat dacă Sepsi nu rata la penalty și se califica, la fel ca și FCSB. 

Jucătorii ăștia ne-au făcut niște rezultate, ăștia care acum nu s-au calificat cu Laci și care au pierdut cu Botoșaniul, nemeritat pierdut, pentru că în niciun caz nu a arătat meciul de victorie a Botoșaniului. S-a întâmplat și anul trecut și când se întâmplă de două ori nu poți să o dai într-o întâmplare, dar vedem acum, și cu antrenorul nou, alte idei, altă disciplină"".

Modifică setările cookies