EXCLUSIV | Nationala este pe maini bune! Duckadam a dezvaluit pe cine vede curand in poarta Romaniei: "Ei sunt viitorul!" 

La meciul de luni seara dintre Chindia Targoviste si FCSB au evoluat doi dintre cei mai promitatori portari din Romania.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 03 Noiembrie 2020, 12:43
Data actualizarii: Marti 03 Noiembrie 2020, 12:51

Mihai Aioani (20 de ani) si Andrei Vlad (21 de ani) sunt internationali de tineret la nationala U21 a Romaniei. Cei doi portari vor face pasul la nationala mare in opinia lui Helmut Duckadam, doar ca acesta nu a fost multumit de prestatia celor doi tineri din meciul de luni seara. 

"Aioanei a iesit total neinspirat, aiurea, a fost o lipsa de concentrare, poate si putina frica. Si el si Vlad sunt viitorii portari ai echipei nationale. Ei trebuie sa joace cat mai simplu. Vlad a avut interventii bune, dar a avut si cateva ezitari si isi pune in pericol echipa, iar chestia asta te costa ca portar", a declarat Duckadam la Pro X.

Andrei Vlad a fost transferat de la Universitatea Craiova in 2017, iar de atunci tanarul portar a reusit sa-i ia fata lui Cristi Balgradean (plecat intre timp la CFR) si a devenit titular de drept in poarta FCSB-ului. 

Pentru semnatura lui Mihai Aioani s-au luptat CFR Cluj si Universitatea Craiova, dar transferul nu s-a mai materializat. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies