EXCLUSIV | Nationala este pe maini bune! Duckadam a dezvaluit pe cine vede curand in poarta Romaniei: "Ei sunt viitorul!" 

La meciul de luni seara dintre Chindia Targoviste si FCSB au evoluat doi dintre cei mai promitatori portari din Romania.

Mihai Aioani (20 de ani) si Andrei Vlad (21 de ani) sunt internationali de tineret la nationala U21 a Romaniei. Cei doi portari vor face pasul la nationala mare in opinia lui Helmut Duckadam, doar ca acesta nu a fost multumit de prestatia celor doi tineri din meciul de luni seara. 

"Aioanei a iesit total neinspirat, aiurea, a fost o lipsa de concentrare, poate si putina frica. Si el si Vlad sunt viitorii portari ai echipei nationale. Ei trebuie sa joace cat mai simplu. Vlad a avut interventii bune, dar a avut si cateva ezitari si isi pune in pericol echipa, iar chestia asta te costa ca portar", a declarat Duckadam la Pro X.

Andrei Vlad a fost transferat de la Universitatea Craiova in 2017, iar de atunci tanarul portar a reusit sa-i ia fata lui Cristi Balgradean (plecat intre timp la CFR) si a devenit titular de drept in poarta FCSB-ului. 

Pentru semnatura lui Mihai Aioani s-au luptat CFR Cluj si Universitatea Craiova, dar transferul nu s-a mai materializat. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Prefectul Capitalei anunță relaxarea restricțiilor, după ce București a ieșit din scenariul roșu
BRAT

Modifică setările cookies