Liga 1

EXCLUSIV | "De ce l-ați schimbat pe Radunovic?"  Becali n-a ezitat și a răspuns imediat 

Ora Exactă în Sport, luni 2 august 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 02 August 2021, 11:32
Data actualizarii: Luni 02 August 2021, 12:21

FCSB a fost eliminată din Conference League după 1-0 pe Național Arena și 3-5 (d.l.d.) cu Șahtior Karagandy (Kazachstan), la Erevan, în turul al doilea preliminar al competiției.

Una dintre mutările de neînțeles făcute de staff-ul roș-albaștrilor s-a petrecut la pauza jocului. Precis în defensivă și cu o excelentă contribuție în atac, Risto Radunovic a fost schimbat cu tânărul Sorin Șerban.

"De ce l-ați schimbat pe Radunovic?"

Gigi Becali, patronul care se implică și în alcătuirea echipei lui Dinu Todoran, a explicat în această dimineață mutarea care a surprins la Erevan.

"De ce l-ați schimbat pe Radunovic?", a fost întrebat Becali de moderatorul emisiunii Ora Exactă în Sport, Alex Rădulescu. 

Becali: "M-am gândit că Șerban e mai bun în atac!"

Becali nu a ezitat și nici nu a comunicat că Dinu Todoran ar fi efectuat înlocuirea. 

"Nu s-a întâmplat nimic, numai că eu consider că Șerban e mai periculos în atac.

A fost schimbat din punct de vedere al jocului, m-am gândit că e mai bun atac", și-a explicat Becali decizia de neînțeles pentru mulți oameni din fotbalul românesc.

Fost căpitan la Astra, muntenegreanul Risto Radunovic e unul dintre cei mai constanți jucători de la FCSB. Se poate exprima la același nivel și pe postul de fundaș stânga, dar și ca mijlocaș stânga. 

CITESTE SI
STIRILE ZILEI


Modifică setările cookies