EXCLUSIV | "Ar trebui sa faca mai mult asta!" Sergiu Bus, coplesit de presiune la FCSB! Ce sfaturi a primit atacantul

Sergiu Bus a fost schimbat din nou la pauza in partida FCSB 4-1 Botosani.

Atacantul FCSB-ului are in continuare probleme de adaptare la echipa. Schimbat din nou la pauza, Sergiu Bus a fost criticat la finalul partidei si de antrenorul Toni Petrea, care a spus ca este o problema pentru un atacant atunci cand nu marcheaza.

Nana Falemi crede ca presiunea isi spune cuvantul in cazul lui Sergiu Bus, atacantul fiind nevoit sa marcheze de fiecare data in prima repriza pentru a nu fi schimbat.

Fostul jucator al stelei il sfatuieste pe Bus sa se imprieteneasca mai mult cu Man, Morutan si Tanase pentru a primi mai multe mingi din partea acestora:

"E clar ca Bus simte presiune. El a fost adus la Steaua pentru ca marca si acum simte presiune, mai ales ca e schimbat tot timpul la pauza. Din saptamana premergatoare jocului el simte presiune ca trebuie sa marcheze in prima repriza. Presiunea asta nu e buna, eu cred ca Toni Petrea ar putea sa il ajute, incercand sa vorbeasca cu el si sa il deblocheze, sa il ajute sa scape de incarcatura asta. Bus ar putea sa aiba o relatie buna cu Man, Morutan si Tanase. Important e ca el sa aiba o relatie de prietenie cu ei, sa petreaca timp cu ei, sa se simta bine, pentru ca asa va primi mai multe mingi de la ei. E un cumul de factori.

Cand joci la alta echipa si ca sa demonstrezi ca esti un varf bun trebuie sa joci bine atunci cand esti sub presiune. Si tre sa demonstrezi la Steaua. Toni Petrea cred ca ar putea sa il ajute, pentru ca nu explica lipsa golurilor si evolutiile lui", a spus Falemi, la PRO X.

Citeste si:FCSBSergiu Bus
VIDEO PROTVPLUS.RO

Surse: Guvernul ia în calcul să introducă noi restricții Covid-19, mai aspre
BRAT

Modifică setările cookies