Motivul pentru care Radoi a intarziat in cantonamentul Stelei! Antrenorul a dat BAC-ul in secret! Ce a facut

Motivul pentru care Radoi a intarziat in cantonamentul Stelei! Antrenorul a dat BAC-ul in secret! Ce a facut

Mirel Radoi isi da examenul de Bacalaureat la 34 de ani. Acesta este si motivul pentru care noul antrenor al Stelei a intarziat in cantonamentul din Austria, dar si cel pentru care isi va mandata secunzii si saptamana viitoare sa se ocupe de pregatire. Mai multe la Stirile din Sport de la Pro TV, ora 20:00

Noul antrenor al Stelei, Mirel Radoi, a ajuns cu intarziere in cantonamentul din Austria, facand jonctiunea cu fotbalistii campioanei la 48 de ore dupa ce acestia s-au cazat. Radoi si oficialii Stelei au ezitat in a dezvalui motivul intarzierii sale, acesta invocand probleme personale. In realitate, Mirel Radoi a intarziat  pentru ca a trebuit sa ajunga la probele probe ale examenului de Bacalaureat.

In varsta de 34 de ani, Mirel Radoi a acceptat sa revina la Steaua ca antrenor, dupa ce a strans o avere considerabila jucand pentru seicii arabi, la Al Ahli ori Al Ain. Acesta nu va putea ocupa insa functia de antrenor si in acte, neavand inca licenta PRO. Fostul idol al tribunelor din Ghencea este totusi decis sa schimbe lucrurile si sa intre "in legalitate" cat mai curand. 

Pentru a se putea inscrie la cursurile Scolii Federale de Antrenori, Mirel Radoi trebuie sa indeplineasca insa o conditie: are nevoie de diploma de Bacalaureat, examen pe care nu l-a promovat pana acum, desi a terminat liceul de mai bine de un deceniu.

Acesta a facut un prim pas, iar la inceputul saptamanii s-a prezentat la primele probe ale examenului de Bacalaureat. Radoi, care a terminat clasa a 13 la seral, la un liceu din Bucuresti, a impresionat la probele de competente lingvistice si digitale, obtinand calificative bune.

www.sport.ro a obtinut primele imagini cu punctajele/calificativele lui Mirel Radoi la probele de limba engleza si competente digitale, dar si declaratia Directoarei liceului la care Mirel Radoi s-a prezentat pentru a sustine examenul.

Fostul international si capitan al Stelei a obtinut calificatul experimentat, dupa ce a luat 86 de puncte la proba de competente digitale, in timp ce la engleza "le-a dat pe spate" pe profesoare. Radoi a luat calificativele maxime, B2, la engleza, impresionandu-le pe examinatoare.

"La proba de engleza le-a impresionat pe profesoare, vorbeste la perfectie si scrie foarte corect. Mai are 3 probe si poate sa le dea ori acum, ori in toamna. E un baiat foarte punctul si cu mult bun simt", a dezvaluit Directoarea liceului la care Mirel Radoi a sustinut probele orale ale BAC-ului, pentru Sport ProTV si www.sport.ro

FOTO - Calificativul obtinut de Radoi la proba de competente digitale

FOTO - Rezultatul la proba de limba engleza

Tehnicianul Stelei va parasi echipa si in cursul saptamanii viitoare, cand va trebui sa sustina probele scrise ale examenului de BAC, la Limba si Literatura Romana, dar si la materiile de profil.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

LIVE. Ioana Mihăilă, prima conferință de presă ca ministru al Sănătății
BRAT
Modifică setările cookies