Jovan Markovic Mirel Radoi Universitatea Craiova Superliga

GALERIE FOTO Exclus din lot de Mirel Rădoi, Jovan Markovic și-a găsit timp să-și boteze primul copil! 

Jovan Markovic și-a botezat primul copil la doar 12 ore după ce Mirel Rădoi l-a exclus din lot pentru meciul cu Rapid.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 14 Noiembrie 2022, 11:51
Data actualizarii: Luni 14 Noiembrie 2022, 12:06

În runda a 18-a din Superligă, Universitatea Craiova a remizat pe terenul Rapidului, 2-2. În atac, Mirel Rădoi (41 ani) a mizat în atac pe cuplul Ștefan Baiaram (19 ani) - Rivaldinho (27 ani), Andrei Ivan (25 ani) și Jovan Markovic (21 ani) fiind excluși din lot de către tehnicianul oltenilor.

Jovan Markovic a petrecut la doar câteva ore după ce a fost exclus din lot de Mirel Rădoi

Duminică, 13 noiembrie, la o zi după ce a fost exclus din lot de Mirel Rădoi pentru meciul cu Rapid, 2-2, Jovan Markovic (21 ani) și-a botezat primul copil. Atacantul Universității Craiova a organizat o petrecere la care au participat Valentin Mihăilă (22 ani) și Emil Pieleanu, team managerul oltenilor.

În acest sezon, în 16 meciuri în care a fost utilizat în Superligă, Jovan Markovic a înscris două goluri și a oferit to atâtea pase decisive.

Jovan Markovic, Sergiu Hanca, Ionuț Vînă și Andrei Ivan excluși din lo! Explicația lui Mirel Rădoi

„Dacă voiam îi țineam în lot (n.r. – jucătorii excluși), dacă cineva se crede mai presus decât alții nu vor juca. Eu nu stau să mă rog de nimeni, eu cred că ar trebui să înțeleagă. Ai greșit o dată, îți mai dau o șansă, că am fost și eu jucător, dar la a treia ești exclus. Indolența și sufiecința nu le accept.

Pe Ivan l-am avut și la națională, l-am rugat să nu mai simuleze. A simulat cu Voluntari și s-a accidentat. Marko (n.r. – Jovan Markovic), mă rog de el. Dacă am ajuns să mă rog eu și ceilalți de el, nu e bine. Sergiu (n.r. – Hanca), ține adversarul într-una, i-am explicat ce trebuie să facă și nu a înțeles.

Pe Vînă l-am adus de la echipa a doua. Nistor a știut să profite, dar el nu. În momentul de față sunt excluși, vom vedea pe ce perioadă, am vorbit foarte serios. Niciodată nu am să stric atmosfera de la club pentru un jucător, poate să fie oricine”, a declarat Mirel Rădoi la finalul meciului cu Rapid, 2-2. 

Modifică setările cookies