Eugen Neagoe CFR Cluj U Cluj Superliga

Eugen Neagoe, un car de nervi la finalul meciului cu CFR Cluj: „Acceptam să pierd cu CFR, dar nu de maniera asta!”

Universitatea Cluj a pierdut meciul disputat împotriva lui CFR Cluj cu scorul de 2-1 (1-0), duminică seara, pe Cluj Arena, într-un meci din etapa a 15-a a Superligii de fotbal, ultima a turului.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 24 Octombrie 2022, 00:02
Data actualizarii: Luni 24 Octombrie 2022, 00:06

Toate cele trei goluri ale partidei au fost marcate din lovituri de la 11 metri. 

La finalul meciului, Eugen Neagoe a pornit o adevărată tiradă la adresa arbitrilor, acuzându-i pe aceștea că au privat-o pe U Cluj de punct sau puncte în meciul cu CFR.

Antrenorul „șepcilor roșii” susține că nu se impunea lovitură de la 11 metri, în minutul 58, la faza care a dus la marcarea golului doi de către CFR și că Yeboah (CFR) ar fi trebuit să vadă cartonașul roșu la faultul comis în minutul 70 asupra lui Fulop.

„Ei au o echipă valoroasă, un antrenor bun, un președinte valoros, dar dacă este o fază clară, despre ce vorbim? Ne întoarcem în 1985 când mințeam poporul cu televizorul.

Dacă la golul doi a fost penalty și la Yeboah nu a fost roșu, merităm unde suntem, să jucăm cu Gibraltar. Avem VAR și nu verificăm la golul doi.

Sunt cea mai bună echipă, tot respectul. Dar oamenii care sunt puși să facă dreptatea, să o facă, nu să ne ia la mișto.

Nu am reușit să blocăm când vin momente ca acesta. La golul doi nu a intervenit VAR. La Yeboah nu a intervenit, ați văzut piciorul lui Fulop. Chiar așa fraieri suntem cu toții?

Neagoe: „Nu-mi place să pierd. Nu așa!”

Sunt supărat că nu îmi place să pierd. CFR putea să mă bată cu 4-0, dar nu de maniera asta. Nu așa. Dar de ce se întâmplă doar împotriva noastră?

Spuneți-mi, că mă las, mă duc. Oamenii care sunt puși să facă dreptatea, să o facă, Ce pot să le spun acum (n.r jucătorilor). CFR nu ne-a pus mari probleme.

Au avut două momente fixe. Au fost mai puternici și s-au aruncat acolo la penalty. Meciul trebuia să se termine 1-1. Probabil reușeam mai mult. Jucătorii, i-am felicitat. Ăștia suntem, trebuie să ne ridicăm.

Briceag a avut o problemă, nu am vrut să riscăm cu el. Mitrea nu puteam să-l folosesc decât în Cupă. Singura soluție era Ispas (n.r, pe partea stângă).

Poate VAR-ul ăsta merge și nu merge câteodată. Nu știu de ce mai avem VAR dacă nu se intervine la anumite decizii.

Noi am vrut să jucăm mingea (n.r. la al doilea penalty al CFR-ului), el nu știu dacă a atins mingea. El a început să urle de durere. Eu zic că nu l-am atins. Eu zic că nu s-a văzut diferență mare între noi și CFR”, a spus Eugen Neagoe la finalul meciului cu CFR.

CFR Cluj a ajuns la şapte meciuri consecutive fără înfrângere în campionat, şase victorii şi un egal.

Universitatea Cluj a pierdut ultimele două meciuri din Superligă și ocupă penultimul loc în clasament.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies