"Vreau sa joc la Napoli, pe San Paolo zici ca esti la Craiova!" Promisiunea lui Ivan pentru Romania: "O sa fac tumba bucuriei la Euro!"

Andrei Ivan CSU Craiova Napoli Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 20 Martie 2016, 11:50
Data actualizarii: Duminica 20 Martie 2016, 12:02

Intr-un interviu pentru revista LPF, Andrei Ivan spune ca visul lui este sa joace la Napoli.

Curtat in iarna de Steaua, dar si laudat de spanioli, Andrei Ivan are vise indraznete in 2016. Vrea sa dea goluri la Euro, iar apoi sa prinda un transfer in Vest, de preferat la Napoli.

"Mi-ar placea sa joc acolo. Napoli are suporteri la fel de fanatici si infocati ca ai Universitatii Craiova. Sunt convins ca si pe Sao Paolo m-as simti ca acasa, asa cum ma simt in Banie."

"Cred ca evolutiile mele il vor convinge pe domnul Iordanescu sa ma ia in lotul de Euro. De altfel, urmatoarea tumba a bucuriei o voi face pe unul dintre stadioanele de la Euro."

Ivan citeste cartea dedicata lui Ion Oblemenco. Este unul dintre cei pe care ii are ca model in cariera de fotbalist.

"Idolii mei sunt Ion Oblemenco, Gica Craioveanu si Cristiano Ronaldo. De la Oblemenco vreau sa preiau sutul fenomenal. Nu degeaba i se spunea Tunarul. Am vazut imagini pe YouTube cu el, iar acum citesc si cartea dedicata lui."

"La Craioveanu mi-a placut ca profita de fiecare ocazie avuta pentru a marca. Era pragmatic si agresiv in fata portii adverse. Mi-ar placea sa am drumul lui. De Cristiano Ronaldo n-ar fi multe de spus, e un super jucator, toata lumea il stie.", a mai spus Ivan pentru revista LPF.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!