"Eu si Argaseala nu am atacat niciodata numirea lui Daum!" Cum se scuza cei mai mari contestatari FRF dupa acuzatiile lui Burleanu

"Eu si Argaseala nu am atacat niciodata numirea lui Daum!" Cum se scuza cei mai mari contestatari FRF dupa acuzatiile lui Burleanu

Supercupa Romaniei, Astra - CFR Cluj, e sambata in direct la ProTV, ora 21:45.

Burleanu a acuzat ca Becali a incercat sa influenteze Comitetul Executiv inaintea votului pentru numirea lui Christoph Daum presedinte. Seful FRF sustine ca Gigi Becali i-a sunat pe oficialii CEx ca sa incerce un boicot.

La sedinta CEx, doi dintre cei mai mari contestatari ai lui Burleanu, Florin Prunea si Steaua, prin reprezentantul ei, nu s-au prezentat. Lor li s-au alaturat alte 5 nume.

Astazi, Prunea vorbeste despre scandalul numirii lui Daum selectioner. Presedintele celor de la CSMS Iasi sustine ca el si Valeriu Argaseala nu au atacat in niciun moment numirea lui Daum, ci modul in care noua conducere FRF lucreaza in acest moment.

"Liga Profesionista de Fotbal, domnul Argaseala si eu, nu am atacat nicio secunda numirea domnului Daum. Noi am atacat modalitatea de lucru a FRF in legatura cu cluburile din Liga I. Ce sa am eu cu domnul Daum cand eu am antrenor strain la Iasi? Ce pot sa am impotriva unui strain?", a spus Prunea, care este si membru in Comitetul Executiv al FRF.

Liga Profesionista de Fotbal va propune Comitetului Executiv al FRF eliminarea obligativitatii folosirii unui jucator sub 21 de ani pe toata durata unui meci de Liga I.

Echipele de fotbal din Liga I vor fi obligate sa foloseasca pe toata durata meciului, incepand cu editia 2016-2017, un jucator sub 21 de ani, format la nivel national, conform unei decizii a Comitetului Executiv al FRF din 22 februarie.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Înșelăciunea legală prin care mai mulți bătrâni au ajuns să fie executați silit. Cum acționează escrocii
BRAT
Modifică setările cookies