"Eu nu am pierdut cu Steaua pana acum si nici nu o sa pierd!" Ce urmeaza pentru Rednic dupa calificarea in finala Cupei Romaniei

"Eu nu am pierdut cu Steaua pana acum si nici nu o sa pierd!" Ce urmeaza pentru Rednic dupa calificarea in finala Cupei Romaniei

STEAUA 2-2 DINAMO | Stelistii se plang de arbitraj dupa derby, dar Rednic ii atentioneaza: "Nu noi am jucat dur". Bourceanu si Reghe au fost eliminati de Balaj.

Dupa meci, Rednic a declarat in direct la Sport.ro:

"Suntem in finala, mai e un meci pana sa castigam trofeul. Mai avem 3 meciuri de campionat, iar cu Pandurii se joace pozitia a treia, cel putin. Noi am pregatit foarte bine acest meci, nu mi-as fi dorit sa fim dominati cum am fost in primele 30 de minute. Ei au avut o sansa a lui Chipciu si golul."

"Filip s-a lovit la sold, abia mergea, sper sa-si revina, pentru ca am nevoie de Filip"

"De unde eram eu mi-a fost greu sa vad faza la Bourceanu. Nu a fost un meci usor, Balaj a lasat meciul tare, dar duritatea nu a venit din partea noastra. Avem jucator cu nasul spart, Filip cu soldul. Eu ii inteleg, au pierdut cu Astra, posibil sa rateze titlul, au ratat calificarea in finala. Ma bucur ca baietii au fost inteligenti si au jucat cu rabdare."

"Eu nu am pierdut cu Steaua pana acum si nici nu o sa pierd. Sunt profesionist, am un grup foarte bun, baietii joaca si poti sa-i felicit pentru jocul de astazi"

"In finala nu va fi usor, fie ca va fi cu ASA sau CFR. Mai avem obiectivul din playoff, primele 3 locuri, cu un meci greu la Severin cu Pandurii."

Citeste si:DinamoMircea Rednic

Revolutie in ring: Noaptea Campionilor la Timisoara! Supergala de box in direct la PRO X, vineri de la 9 seara!VIDEO PROTVPLUS.RO

BRAT