EXCLUSIV | "Eu ma uit la Dinamo doar daca pot sa rad de ei!" Ce oferta uriasa a refuzat Becali pentru Tosca si ce va CASTIGA Dinamo daca Gnohere ajunge din iarna la Steaua

Gigi Becali vorbeste din nou despre transferul lui Gnohere din iarna la Steaua, dar si despre situatia lui Tosca.

Finantatorul Stelei a declarat astazi la Sport.ro:

"Eu la Dinamo nu ma uit, decat la inceput sa vad daca pot sa rad de ei... dar aseara nu aveam motive, aveau 2-0. Dinamo nu poate sa ne bata. Cu cine? Cu Rotariu? Atat, Rotariu. Singurul jucator de la Dinamo care poate face fata la Steaua este Rotariu. Gnohere nu mai este la Dinamo, nu pot sa-l iau in calcul"

"Daca stiam ca se intinde asa de mult scandalul cu Gnohere, nu mai ziceam nimic de el. Nu noi l-am contactat pe Gnohere. De la ei a venit si m-au intrebat daca dau un milion. Va dau cuvantul meu ca nu a venit de la Rednic. El nu are nicio treaba. Au venit din partea lor si mi-au zis ca daca dau un milion, o rezolva ei cu suporterii. Eu am zis ca dau 600.000, apoi 7 sute de mii si 800.000 euro."

"Mie imi convine intr-un fel ca Gnohere e la echipa a doua, dar nu asta a fost intentia mea. Nu e in firea mea. Eu cred ca din iarna el va semna cu noi si Dinamo va lua niste bani."

"Tosca la Dinamo? Pai cum, daca el mai avea 2 ani contract cu Steaua. Eu am avut oferta din Italia de 2.5 milioane euro"

VIDEO PROTVPLUS.RO

Valul de căldură extremă afectează circulația pe șosele și pe căi ferate. Cum vor circula trenurile
BRAT
Modifică setările cookies