"Eu, fata de Radoi, am avut un mare avantaj!" I-a sunat telefonul pe banca Stelei si a vazut ca e BECALI! Dialogul incredibil povestit azi de un fost antrenor din Ghencea

"Eu, fata de Radoi, am avut un mare avantaj!" I-a sunat telefonul pe banca Stelei si a vazut ca e BECALI! Dialogul incredibil povestit azi de un fost antrenor din Ghencea

"Nu o sa am telefonul pe banca, asa ca nu pot fi sunat de Becali", a spus Radoi la prima sa conferinta de la venirea la Steaua. Mache, omul care facea legatura intre patron si antrenor in timpul meciurilor, nu va mai sta pe banca Stelei din sezonul viitor.

Trecerea ca director sportiv la Steaua inseamna ca Mache pleaca dupa 10 de ani zile de pe banca stelistilor. Omul care a tinut "firul telefonului" cu patronul pentru antrenorii Stelei de pana acum nu va mai sta si langa Radoi, scrie Gazeta Sporturilor. Regulamentul nu ii mai permite sa fie si el pe banca, odata ce Radoi s-a trecut ca director sportiv.

Un fost antrenor de la Steaua a povestit cum decurgeau discutiile cu Gigi Becali, chiar de pe banca, in timpul meciurilor. Mihai Stoichita sustine ca el avea insa un mare avantaj fata de Radoi. MM era pe banca.

"Am vorbit si la telefon cu el pe banca. I-am zis sa nu-l schimbam pe Bicfalvi. Nu-l schimb pentru ca avea cartonas galben. I-am zis lui Eric sa nu mai faca atacuri decisive. Iar Gigi mi-a zis: 'Bine, domne, fa asa cum vrei tu'.

"Nu nu o sa-i faca schimbarile lui Radoi. O sa discute cu Radoi inainte de meciuri si o sa-l intrebe inainte de meciuri: 'ba, ce echipa bagi maine?'

"Eu am avut un mare avantaj. Il aveam pe MM Stoica, il convingeam pe Gigi cu argumente", a povestit Stoichita la Dolce Sport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ioana Mihăilă: "Multe proiecte au început în mandatul lui Vlad Voiculescu, le voi continua"
BRAT
Modifică setările cookies