"Esti foarte prost! Foarte, foarte prost!" "Printul" Cristea, retinut in Turcia dupa ce autoritatile i-au vazut pasaportul! Povestea e fabuloasa!

"Esti foarte prost! Foarte, foarte prost!" "Printul" Cristea, retinut in Turcia dupa ce autoritatile i-au vazut pasaportul! Povestea e fabuloasa!

A tremurat serios dupa ce autoritatile vamale i-au transmis ca e retinut pe aeroport!

Adrian Cristea a trecut printr-o spaima maxima acum fix 10 ani, la plecarea in cantonamentul de iarna al lui U Cluj.

Povestea e de film! Mai intai, Cristea si-a uitat pasaportul acasa si era sa rateze zborul spre Antalya. Dupa ce l-a recuperat, era sa ajunga la inchisoare! Politia turca l-a oprit pe aeroport.

"Erau trei cu armele indreptate spre el. 'Ce-ai facut, ma?' - s-au impacientat oficialii. Adrian nu intelegea nici el ce se intampla. Apoi, unul dintre politisti, cu o fata fioroasa, i-a aratat delegatului pasaportul lui Cristea. Al nostru a inceput sa rada. Nu se vedea fata lui Cristea, era tot manjit cu negru. Cristea a povestit ca fetita lui plangea si ca i-a dat pasaportul sa se joace cu el. Nu stia ce sa mai faca s-o linisteasca. S-a cumintit, dar abia pe urma si-a dat seama ca fetita desenase pe pasaport. I-a facut ochelari negri si urechi mari", a povestit o sursa de la U Cluj pentru gsp.ro.

Politistii n-au fost foarte amuzati de situatie. Problema a fost rezolvata de un sef al securitatii, care i-a crezut povestea lui Cristea.

"Se uita ala la pasaport, apoi la Cristea, apoi iar la document, apoi iar la Cristea. Unul ii explica pe limba lor. L-a studiat seful pe toate partile, dupa care se uita usor nedumerit la Cristea si-i zice: "Esti foarte prost. Foarte prost!" L-au eliberat apoi, dupa vreun sfert de ora. Cristea n-avea nicio emotie, o sa traiasca 100 de ani! La revenirea in tara, a trebuit sa-si faca alt pasaport, ala vechi nu se mai putea folosi", a explicat prietenul lui Cristea pentru Gazeta.

Sursa foto: gsp.ro

VIDEO PROTVPLUS.RO

Joe Biden a depus jurământul în calitate de preşedinte al SUA: „Aceasta este ziua Americii, a democraţiei”
BRAT

Modifică setările cookies